nakon karantene

Odmor na luksuznoj jahti: Bogate nasljednice stigle u Dubrovnik dok njihov otac čeka dijete u 90. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamaru i Petru Ecclestone su fotografi uhvatili kako se ukrcavaju na jahtu sa svojim muževima i djecom, a izgleda kako obitelj nakon karantene kreće u toplije krajeve na odmor.

Obitelj Ecclestone često posjećuje jug Hrvatske, točnije Dubrovnik, a njihova luksuzna jahta Petara u nedjelju je uplovila u luku Gruž. Iako se pretpostavljalo kako će na jahtu stići Bernie Ecclestone i njegova trudna supruga Fabiana Flossi, u Dubrovnik su ipak stigle njegove kćeri Petra i Tamara s obiteljima.

Pogledaj i ovo showbuzz 300 milijuna dolara MEGAJAHTA KATARA Najveći luksuz koji možete zamisliti plovio našom obalom

Fotografi su ih uhvatili kako se ukrcavaju na jahtu sa svojim muževima i djecom, a izgleda kako obitelj nakon karantene kreće u toplije krajeve na odmor. Sestre Ecclestone još su se tijekom samoizolacije požalile da se ne mogu družiti, a inače su zaista bliske te su odlučile nadoknaditi propušteno vrijeme.

Petra Ecclestone početkom travnja ove godine rodila je kći, a jedno je vrijeme sretnu vijest skrivala od javnosti. Da je postao otac, objavio je Petrin zaručnik Sam Palmer, a bogata nasljednica iz braka s Jamesom Stuntom ima troje djece.

I njezin otac odlučio je proširiti obitelj. Bivši vlasnik Formule 1 i bivši hrvatski zet, 89-godišnji Bernie Ecclestone čeka svoje četvrto dijete sa 44-godišnjom suprugom Fabianom Flossi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene