Lijepo im u Hrvatskoj

Bogate nasljednice s obiteljima uživale u šetnji Dubrovnikom i posjetile staru gradsku jezgru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara i Petra Ecclestone s obiteljima su od početka lipnja u Dubrovniku, gdje su se ukrcale na luksuznu obiteljsku jahtu.

Bogate nasljednice Tamara i Petra Ecclestone već nekoliko dana uživaju na Jadranu, uglavnom u Dubrovniku, gdje su se ukrcale na luksuznu jahtu Petara u vlasništvu njihovog oca Bernieja. U pauzi od uživanja na moru, Petra i Tamara sa svojim obiteljima obilaze Dubrovnik te uživaju u čarima hrvatskog juga koji obožavaju i na koji se uvijek rado vraćaju.

Pogledaj i ovo showbuzz nisu se mogli sakriti Kći milijardera i najbogatije Hrvatice uhvaćena na jahti kod Dubrovnika, sa suprugom i kćerkicama uživala je u ljetnim radostima

Fotografi su ih uhvatili s obiteljima dok su šetale starom gradskom jezgrom, nakon čega su otišle na večeru u restoran, gdje su večerali hobotnicu, škampe i tatarski od tune.

Slavne sestre su se nedavno našle na udaru kritika na društvenim mrežama, gdje su im obožavatelji pisali prigovore jer su odmah nakon pandemije koronavirusa pobjegle u svoj luksuz.

Tamara Ecclestone je objasnila svima da tijekom karantene nije uopće napuštala kuću, a kada se situacija smirila zaključila je da je najsigurnije doći u Hrvatsku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata domaća voditeljica odselila se iz stana koji je dijelila s dugogodišnjim dečkom, fotke ih otkrile?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene