potpuno se opustili

Njezine prijateljice skinule se u toples, a ona je ovog puta počastila samo prizorom pozadine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Gorro i Ezequiel Garay upoznali su se 2010., a vjenčali su se dvije godine kasnije.

Manekenka Tamara Gorro (33) i nogometaš Ezequiel Garay (33) uživaju na svojoj luksuznoj jahti na kojoj plove u blizini španjolskog otoka Formentera. 

Supružnici su pozvali i prijatelje koji su se potpuno opustili u njihovu društvu. Tamara je bila na podlozi za plutanje prikvačenoj za jahtu s prijateljicama, a one su se skinule u toples. Manekenka, koja inače nema problema sa skidanjem, ostala je u bijelom bikiniju. 

Dok je namještala podlogu za plutanje, Gorro je pružila pogled na svoju utegnutu stražnjicu. Njezin muž Ezequiel za to je vrijeme plivao i ronio. 

Inače, Tamara i Ezequiel upoznali su se 2010., a vjenčali su se dvije godine kasnije u kolovozu. Nogometaš, koji je posljednje igrao za klub Valenciju i u veljači doživio tešku ozljedu desnog koljena, prošle godine, na sedmu godišnjicu braka u posveti na društvenoj mreži opisao je koliko mu je manekenka znači. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando conocí a este hombre, lo que provocó que ganara mi amistad fue su personalidad. Sencillo, soñador, trabajador y sobre todo con un corazón enorme. Su forma de comportarse hacia los demás, su saber estar y sobre todo humildad hizo que me enamorase de él. Me contagió su positividad y forma de ver la vida. Me enseñó que no siempre lo que entregas es lo que recibes, pero siempre debes de estar agradecido, porque la vida te devuelve lo que en su día diste. Un día, hace casi diez años, te abracé y mirándote a los ojos y de la manera más sincera que puede existir, te dije: “EN LAS BUENAS Y EN LAS MALAS CONTIGO”. Y ¿sabes qué? Sigo pensando lo mismo, pero añadiendo algo más: gracias por enseñarme otro valor, la supervivencia de los sentimientos dolorosos, esos que te tiran por el suelo pero luchas para salir fortalecido de ellos. Estoy tremendamente orgullosa de ti, y por eso, SIEMPRE en las buenas y en las malas, sea donde sea y como sea, estaré a tu lado. @ezequielgaray24 #mamamolona #orgullosadeti #juntos #👑

A post shared by Tamara Gorro (@tamara_gorro) on

"Devet godina života, ti s 22 i ja s 23, neka djeca nesumnjivo su se odlučila držati za ruke i nikad ne pustiti te živjeti snove zajedno. Danas smo obitelj, danas imamo dvoje predivne djece, danas smo oboje 32-godišnjaci i nastavljamo s istom ljubavlju kao prvoga dana otkad smo se sreli. Hvala ti na tih predivnih i sretnih 9 godina, moja kraljice", napisao je Garay. Supružnici imaju kćer Shailu i sina Antonija. 

Tamara je poznata po golišavim objavama na Instagramu, na kojem ju prati 1,7 milijuna ljudi. Manekenka je tako znala potpuno gola raditi stoj na plaži, a onda je taj prizor servirala pratiteljima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene