Čestitamo!

Domaćem paru s ljubavnom pričom dostojnom Hollywooda stiglo prvo dijete - djevojčica neobičnog imena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Radi se o zagrebačkoj glumici Tamari Vrdoljak koja je rodila djevojčicu kojoj su ona i suprug, primarijus Danko Velimir Vrdoljak dali neobično ime.

Domaća glumica rodila je djevojčicu.

Pogledaj i ovo Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Sretna i ispunjena Bivša skijašica Ana Jelušić u potpunosti je promijenila život zbog supruga Kanađanina i kćerkice

Radi se o zagrebačkoj glumici Tamari Vrdoljak koja je rodila djevojčicu kojoj su ona i suprug, primarijus Danko Velimir Vrdoljak dali neobično ime Nuša.

Kako prenosi Story, majka i djevojčica su dobro, a ovo je plavokosoj glumici drugo dijete. Podsjetimo, glumica iz propalog braka s Hrvojem Šintićem ima sina Tomu, dok je primarijusu ovo peto dijete.

Sretni par vjenčao se u kolovozu 2018. godine na Hvaru u potpunoj tajnosti, a vjenčanje je itekako iznenadilo domaću javnost zbog dvije stvari.

Kao prvo, Tamara je nedugo prije vjenčanja bila u višemjesečnoj vezi s liječnikom Andrejom Tothom, a drugo, Danko je Andreju šef.

Iako su se cijela priča i vjenčanje naizgled dogodili kao iz vedra neba, postoji i pozadina priče. Naime, Tamara i Danko poznaju se već godinama, a posljednjih pet godina intenzivno su se družili i često razgovarali.

Upućeni su izjavili kako je Danko bio zaštitnički nastrojen prema Tamari, a s obzirom na sve to, između njih se stvorila posebna povezanost i bliskost, što su i sami shvatili prošlog ljeta.

Oboje su prekinuli svoje postojeće veze i odlučili se vjenčati što prije u društvu kumova i sinova iz bivših brakova, a sada je stigla i kruna njihove ljubavi. Čestitke sretnom paru!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) +2 Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Celebrity Bivše hrvatske manekenke na romantičnom odmoru sa supruzima nogometašima pokazale savršene linije
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene