Tko bi im odolio?

Zarobila je srce fatalnog i 9 godina starijeg zavodnika, a kada joj se prvi put obratio, umalo je pala u nesvijest od šoka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Francesconi oduševila je svoje pratitelje najnovijim objavama na svom profilu i malo toga ostavila njihovoj mašti.

Američki glumac Ed Westwick pravi je sretnik jer uza se ima jednu od najatraktivnijih djevojaka današnjice, lijepu Tamaru Francesconi koja ovih dana marljivo radi na predstavljanju svoje nove kolekcije bikinija i ljetne odjeće, a u ulozi modela našla se ona sama.

Pogledaj i ovo Ed Westwick (Foto: Getty Images) Uživaju na odmoru Tko bi joj odolio? Na Instagramu pokazala čari kojima je osvojila zgodnu zvijezdu hit-serije

24-godišnja ljepotica na društvenim je mrežama podijelila kratki video sa snimanja koje se odvijalo na Majorci i pokazala tijelo kojim jednostavno oduzima dah.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A M A R A 🤍 (@tamfrancesconi)

Tamara u jednom od nedavnih intervjua nije krila uzbuđenje jer se okušala u dizajnerskim vodama.

"Jedno je biti na nekom reklamnom panou, ali baš vidjeti svoje ime ispisano na njemu jednostavno je lud osjećaj", izjavila je.

Ranije ovog mjeseca Tamara je uživala s 33-godišnjim Edom na seoskom imanju u Velikoj Britaniji, i to nedugo nakon što su proslavili godišnjicu veze. Njihova ljubavna priča započela je nakon što joj se zgodni glumac javio porukom na Instagramu i pitao ju želi li izaći s njim, a kada je ona to pročitala, umalo je od šoka pala u nesvijest.

Tamara je pretpostavljala da će ju izvesti na romantičnu večeru, ali Ed joj je priredio pravo iznenađenje i odveo ju u utočište leptira u Mayfairu, nakon čega su cijeli dan proveli u zajedničkom istraživanju Londona.

"Ispričat ću vam kako je naša veza počela jer me to svi najčešće pitate, a to je i jedan od razloga zbog kojih me mnogi od vas prate. Poslao mi je poruku na Instagramu i kada sam vidjela tko mi piše, umalo sam pala u nesvijest. Neko smo vrijeme čavrljali, a onda me pitao bih li izašla s njim. Pretpostavljala sam da će me izvesti na večeru, ali umjesto toga me odveo u utočište leptira Mayfair, nakon toga smo cijeli dan zajedno istraživali London, a sve ostalo je povijest", objasnila je Tamara.

Eda je šira publika najbolje upoznala u hit-seriji "Tračerica" i otad slovi kao jedan od najpoželjnijih glumaca kojega nije bilo lako osvojiti. Iza njega je jedno burno razdoblje nakon što je 2018. godine prekinuo vezu s Jessicom Serfaty i bio oslobođen od optužbi za seksualno zlostavljanje.

Čini se da je Ed pronašao sreću s Tamarom, što potvrđuju i njemu bliski prijatelji.

"Ed je ponosan na to što mu je Tamara djevojka. Njegovi prijatelji i obitelj misle da su sjajan par i odobravaju njihovu vezu", otkrio je anonimni izvor.

 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Šuput drastično promijenila imidž, a goli trbuh samo dva mjeseca nakon poroda i ne pokušava sakriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene