Preslatka objava

Kći najbogatije Hrvatice svima zatajila trudnoću, a sada je ponosno pokazala kćer koju je rodila prije 3 tjedna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone je na društvenim mrežama pokazala kćer Serenu koju je rodila prije tri tjedna u Švicarskoj.

Kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, 36-godišnja Tamara na svom je Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri Serene koju je na svijet donijela prije samo tri tjedna.

Pogledaj i ovo showbuzz Posebna lokacija Kći najbogatije Hrvatice pohvalila se mjestom u Hrvatskoj gdje je proslavila rođendan, pratitelji se fokusirali na jedan detalj

Na preslatkoj fotografiji koju je Tamara odlučila podijeliti sa svojih 450 tisuća pratitelja, njezina starija kćer Sophia u naručju drži malenu sestru, a s njima je i voljeni ljubimac psić Teddy koji se od djevojčica ne odvaja.

"Upotpunila si nas prije tjedna malena Serena. Gledajući koliko Fifi ima ljubavi prema malenoj sestri čini me sretnijom i ponosnijom nego što sam mogla sanjati da ću biti", napisala je Tamara uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Tamara i njezin suprug Jay Rutland dobili su Sophiju prije šest godina, a svi zajedno su ovo ljeto proveli na odmoru u Hrvatskoj i tjekom kojeg nitko nije primijetio da je trudna zahvaljujući širokoj odjeći koju je nosila u javnosti.

Vijest da je Tamara rodila drugo dijete medijima je potvrdio njezin otac Bernie, koji je sam prije nekoliko mjeseci u 90. godini dobio sina Acea kojeg mu je rodila 45 godina mlađa djevojka Fabiana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene