omiljena destinacija

Bogata nasljednica prošlo je ljeto uspješno skrivala trudnoću dok je bila u Hrvatskoj, a sada se vratila s kćerkicom i nahvalila našu zemlju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone na Instagramu je objavila fotografiju iz Hrvatske s kćerkicom Serenom.

Kći milijardera i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (90) i najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone (63), 37-godišnja Tamara Ecclestone, na Instagramu je otkrila da trenutno boravi u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz nisu se mogli sakriti Kći milijardera i najbogatije Hrvatice uhvaćena na jahti kod Dubrovnika, sa suprugom i kćerkicama uživala je u ljetnim radostima

"Prekrasna Hrvatska, tako sam sretna što sam se vratila. Zadnji put kad sam bila tu Serena je bila u mom trbuhu", napisala je uz fotku koju možete pogledati ovdje, na kojoj pozira sa svojom kćerkicom čije je rođenje iznenadilo javnost.

Tamara je tijekom ljetovanja u Hrvatskoj prošle godine trbuh uspješno skrivala širokom odjećom i nitko nije znao da je trudna dok u listopadu na Instagramu nije objavila prvu fotku svoje novorođena kćeri.

Sa suprugom Jayom Rutlandom ima i sedmogodišnju kći Sophiju, kojoj se ispunila želja da dobije mlađu sestru, što je Tamara otkrila u jednom intervjuu za časopis Hello.

Inače, osim Tamare, Bernie i Slavica zajedno imaju i kći Petru (32). On pak iz braka s Ivy Bamford ima još i kći Deborah (66), a prošle godine je s 46 godina mlađom suprugom Fabianom Flossi dobio i sinčića Acea.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Zanimljivosti Uhvaćen je u najnezgodnijem mogućem trenutku, a mislio je da će mu nanošenje kreme za sunčanje biti jedina briga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene