slavljenica uživa

Već mjesec dana krstare našom obalom: Kći milijardera s obitelji proslavila rođendan na Hvaru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Sretan rođendan, Tamara, volimo te puno", napisao je Jay Rutland u opisu fotografije na kojoj u Hvaru pozira s Tamarom Ecclestone i kćeri.

Još početkom lipnja bogate nasljednice Tamara i Petra Ecclestone su u Hrvatsku stigle sa svojim obiteljima, a Tamara je na našem otoku proslavila svoj 36. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Obiteljska idila Kći najbogatije Hrvatice uživa s obitelji u božićnom raspoloženju, a pokazala je i kćer čije je rođenje tajila mjesec dana

Tamarin suprug Jay Rutland na Instagramu je objavio obiteljsku fotografiju sa Hvara te je zaželio svojoj ljepšoj polovici sve najbolje. "Sretan rođendan, Tamara, volimo te puno", napisao je u opisu fotografije na kojoj poziraju sa kćeri Sophijom (6). Obitelj se na našem najsunčanijem otoku odlično zabavlja, čemu svjedoče i fotke koje je Jay objavio na društvenim mrežama.

Milijunašice su nedavno bile u Dubrovniku gdje su se i ukrcale na lukzusnu jahtu u vlasništvu svog oca Bernieija Ecclestonea, a izgleda da im odmor na našoj obali i više nego godi. Posjetile su i Trogir, nakon kojeg su se zaputile na Hvar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday @tamaraecclestoneofficial , we love you very much x ❤️ x

A post shared by Jay Rutland 🐿 (@jayrutland) on

Slavne sestre su se nedavno našle na udaru kritika na društvenim mrežama, gdje su im obožavatelji pisali prigovore jer su odmah nakon pandemije koronavirusa pobjegle u svoj luksuz.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene