na račun izgleda

LUKSUZAN ŽIVOT BOGATAŠA Ismijala slavnu sestru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Putem društvene mreže Tamara je svijetu otkrila što misli i pokazala kako živi njezina sestra.

Tamara Ecclestone pružila je uvid kako živi njezina sestra. 27-godišnja bogatašica Petra Stunt tako uživa u Los Angelesu već nekoliko dana i zbilja zna kako dobro iskoristiti vrijeme. Umjesto da je otišla u wellnes centar, on je došao k njoj. Mlada bogatašica tako je uslikala svoju sestru koja treba hrpu ljudi da ju uljepša.

Pogledaj i ovo showbuzz Posebna lokacija Kći najbogatije Hrvatice pohvalila se mjestom u Hrvatskoj gdje je proslavila rođendan, pratitelji se fokusirali na jedan detalj

Na fotki koju je objavila Tamara, njezina mlađa sestrica opušteno leži na kauču prekrivenom leopard uzorkom, a čak četiri osobe je uljepšavaju kako bi Petra bila sretna i zadovoljna. Majka troje djece je tako sređivala obrve, druga osoba joj je radila pedikuru, a treća i četvrta manikuru. Nije bilo vremena za bacanje kao što je to slučaj s novcem kojeg uvijek imaju. Tamara se čak našalila na račun svoje sestre. 'Petri Stunt je potrebno cijelo selo', napisala je Tamara.

 

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

No, nije ni Tamara ništa bolja. Njoj je nedavno frizer tijekom leta u privatnom avionu sređivao kosu, a prije par dana svojoj dvogodišnjoj kćerkici Sophie priuštila je manikuru. 'Spremamo se za vikend', napisala je Tamara.

 

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

  Mlađa kći prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea, zbilja uživa u svom tretmanu, baš kao i njezina sestra. No, kako i ne bi kada su bogate nasljednice navikle na sav luksuz koji imaju.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene