nisu se mogli sakriti

Kći milijardera i najbogatije Hrvatice uhvaćena na jahti kod Dubrovnika, sa suprugom i kćerkicama uživala je u ljetnim radostima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone snimljena je sa suprugom Jayom Rutlandom i njihovim kćerima Sophijom i Serenom na jahti u Zatonu kraj Dubrovnika.

Kći milijardera i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (90) i Hrvatice Slavice Ecclestone (63), 37-godišnja Tamara Ecclestone, stigla je u Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Sa suprugom Jayom Rutlandom (40) i njihovim kćerima, sedmogodišnjom Sophijom i Serenom kojoj je 10 mjeseci, snimljena je na jahti u Zatonu blizu Dubrovnika gdje su uživali u ljetnim radostima i nisu se skrivali od fotografa.

Tamara se iz Hrvatske javila i na svojem Instagramu gdje je nahvalila našu zemlju koju posjećuje već dugi niz godina.

"Prekrasna Hrvatska, tako sam sretna što sam se vratila. Zadnji put kad sam bila tu Serena je bila u mom trbuhu", napisala je uz jednu od fotki koje je podijelila na društvenoj mreži i na kojoj je pozirala s mlađom kćeri.

Tamara je prošle godine tijekom ljetovanja u Hrvatskoj uspješno skrivala trbuh širokom odjećom i nitko nije znao da je trudna sve dok u listopadu na svojem Instagramu nije objavila prvu fotku svoje novorođene kćeri.

Inače, Bernie i Slavica, koja je razvodom postala najbogatija Hrvatica, osim Tamare zajedno imaju i kći Petru (32). On pak iz braka s Ivy Bamford ima još i kći Deborah (66), a s 46 godina mlađom suprugom Fabianom Flossi ima i jednogodišnjeg sinčića Acea kojeg je također ovo ljeto doveo u Hrvatsku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene