Wow!

Zvijezda filma "Toma" osvanula u čipkastom grudnjaku, takve fotke ne objavljuje često: "Ja sam ostao bez teksta"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Dragičević pozirala je u crnom čipkastom grudnjaku pa zanosne fotografije objavila na profilu na Instagramu.

Srpska glumica i zvijezda filma "Toma", Tamara Dragičević ovih dana živi pod povećalom javnosti i prati se svaki njezin korak, pa ne čudi da je jedna od njezinih posljednjih objava na profilu na Instagramu tek rijetkima promakla.

Riječ je o fotografijama na kojima pozira u krevetu dok na sebi ima crni čipkasti grudnjak, što je raspametilo tisuće njezinih obožavatelja.

Fotografije pogledajte OVDJE

"Predivna", "Opa", "Dobro jutro, zvijezdo", "Zapaljiva", "Divna si", "Duša moja najdivnija, najvoljenija, najslađa, najdraža i najsavršenija", "Poezija si. Ljubav si. Osmijeh si. Ti si sve!", "Vi ste princeza kakve nema", "Ljepota žene se ne ogleda u njenom licu ili izgledu, prava ljepota je njena pažnja koju posvećuje svemu što radi", "Nisi lijepa nego si prelijepa", "Ja sam ostao bez teksta", "Savršenstvo bez mane. Prekrasna si Tamara", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

Tamara je u filmu "Toma" utjelovila Silvanu Armenulić, i to samo deset mjeseci nakon što rodila drugo dijete, koje je dobila sa suprugom i kolegom glumcem Petrom Bencinom, s kojim je u braku od 2016. godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ena Begović (Foto: Screenshot) +3 Ena Begović (Foto: Screenshot) Celebrity Lijepa Lana sve više nalikuje na svoju majku Enu Begović, a Dikan se nedavno pohvalio njezinim najnovijim uspjehom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene