wow!

Danska ljepotica prošetala plažom s budućim suprugom, svi pogledi bili su upereni u njezino utrenirano tijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis je sa zaručnikom na odmoru u Saint-Tropezu, a manekenka i voditeljica oduševila je sve svojom savršenom linijom.

Danska manekenka, voditeljica i starleta Sylvie Meis još je jednom dokazala kako se naporan trud u teretani itekako isplati kada je prošetala plažom tijekom odmora. 42-godišnja ljepotica je na odmoru sa zaručnikom Niclasom Castellom u Saint-Tropezu, a na plaži su se svi okretali za njom dok je nasmijano šetala uz more.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏼‍♀️ #mermaid #sainttropez

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Pogledaj i ovo showbuzz Ne daju se smesti Vatrena ljepotica ne skida ruke sa svog novog supruga, a jedva je dočekala priliku i da pokaže svoje božanstveno tijelo

Meis i njemački umjetnik Castello trebali su stati pred oltar ovoga ljeta, no planove su odgodili zbog pandemije koronavirusa. "Žao nam je što moramo odgoditi svoj veliki dan", rekla je manekenka u travnju ove godine te je dodala da su ipak mnogi više pogođeni od njih što se pandemije tiče.

Unatoč svemu Meis i njezin zaručnik uživaju na odmoru te izgledaju kao da ih ništa ne brine. Danska ljepotica je na račun fotki s plaže dobile tisuće lajkova i komentara na društvenim mrežama, a brojni fanovi poručili su joj kako izgleda senzacionalno.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) +0 Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Celebrity Nakon karantene šeće se samo u košulji: Malo tko je prepoznao lijepu glumicu, ali paparazzima nije promakla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene