A svi su ih gledali!

Vatrena 41-godišnjakinja božanstvena tijela nije mogla obuzdati strasti pa se prepustila poljupcima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danska ljepotica Sylvie Meis uhvaćena je kako razmjenjuje vatrene poljupce sa zaručnikom Nicolasom Castellom.

Slyvie Meis, danska TV voditeljica, manekenka i starleta, zanosna je plavuša koja svojom pojavom oduzima dah. Prekrasna 41-godišnjakinja njemačko-danskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue. 

Pogledaj i ovo Niclas Castell - 9 Nikome ništa nije jasno! Dan nakon što se zabavljao s brinetom snimljen je kako se brčka u moru s nepoznatom plavušom, svi se pitaju gdje mu je supruga?

Ljepotica je najpopularnija u svojoj rodnoj zemlji te Njemačkoj, no na Instagramu je prati više od 1,2 milijuna pratitelja iz cijelog svijeta, a kada vidite fotke Sylvie u crnom oskudnom badiću, bit će vam jasno i kako je pridobila toliki broj obožavatelja. 

Osim što na društvenim mrežama učestalo objavljuje svoje golišave fotke, seksi Dankinju paparazzi su sada uhvatili i u vatrenom klinču sa zaručnikom Nicolasom Castellom. Na plaži u Miamiju par nije mogao obuzdati strasti pa su se prepustili razmjenjivanju poljubaca na ležaljkama. 

Osim što je svima dala do znanja koliko voli svog zaručnika, Sylvie je otkrila i pogled na svoje nestvarno mladoliko tijelo. Odjevena u maleni crni bikini, oduševila je sve prisutne, pa nikoga nije iznenadilo što Nicolas nije mogao skinuti ruke s nje.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy First Advent❤️ #miamibeach

Objavu dijeli Sylvie Meis (@sylviemeis)

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Celebrity Naša glumica, koja se godinama bori s teškom bolesti, tužnim statusom prijatelje ostavila u nevjerici  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene