unatoč koroni

Govorili da će pričekati, no nisu mogli: Vatrena ljepotica izrekla je sudbonosno "da" svom zaručniku na raskošnoj ceremoniji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i Nicolas Castello vezu su započeli nakon što se ona rastala od nogometaša Rafaela van der Vaarta, a sudbonosno "da" izrekli su si u Firenzi.

Danska manekenka, voditeljica i starleta Sylvie Meis ovoga je vikenda rekla sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku Nicolasu Castellu u talijanskoj Firenzi. Par se vjenčao na raskošnoj ceremoniji, unatoč tome što su govorili da će vjenčanje pomaknuti za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Niclas Castell - 9 Nikome ništa nije jasno! Dan nakon što se zabavljao s brinetom snimljen je kako se brčka u moru s nepoznatom plavušom, svi se pitaju gdje mu je supruga?

"Nikada prije nisam bila toliko spremna reći "da". O svemu ću vas obavijestiti nakon vikenda. Želim biti potpuno u trenutku kada se vjenčam sa svojom ljubavi i želim upiti svaki trenutak", napisala je Sylvie na Instagramu uoči svadbe. Na račun svog izgleda pobrala je brojne komplimente, a procurile su i fotografije s glamuroznog vjenčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never been so ready to say YES❤️ will post again after the weekend... want to be in the moment when I marry my big love and enjoy and absorb every single second! #weddingweekend #digitaldetox #florence #glam by @serenagoldenbaum #photocred @michaelgoldenbaum #dress by @sol_angelann_germany @marina_von_lison

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Vezu s njemačkim umjetnikom Castellom Meis je započela nakon što se rastala od nogometaša Rafaela van der Vaarta 2013. godine.

42-godišnja ljepotica inače često plijeni pažnju svojom isklesanom figurom, a da se naporan trud u teretani itekako isplati često pokazuje na društvenim mrežama. Bila je i meta paparazza tijekom cijelog proteklog ljeta, no takva pažnja joj nimalo ne smeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene