vrući poljupci

Izmjenjivala nježnosti sa zaručnikom u plićaku pa sve ostavila bez riječi svojom božanstvenom figurom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i zaručnik Nicolas Castello uživaju na francuskoj obali, a slavni par zbog pandemije koronavirusa morao je odgoditi vjenčanje.

Danska manekenka, voditeljica i starleta Sylvie Meis često plijeni pažnju svojom isklesanom figurom, a da se naporan trud u teretani itekako isplati ponovno je pokazala na plaži u Saint-Tropezu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne može joj odoljeti Nije mogao skinuti ruke sa svoje zanosne supruge, a pred svima ju je ljubio i u neuobičajena mjesta

42-godišnja ljepotica često bijeg od obaveza potraži na popularnom odredištu na francuskoj rivijeri, a sa zaručnikom je plijenila poglede dok se brčkala u plićaku. Meis i Nicolas Castello bezbrižno su uživali kao da su sami na plaži te se nisu obazirali na znatiželjne prolaznike i paparazze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello new week 🤍 #sainttropez #summerfeeling

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Meis i njemački umjetnik Castello trebali su stati pred oltar ovoga ljeta, no planove su odgodili zbog pandemije koronavirusa. Manekenka je komentirala kako smatra da su mnogi puno više od njih pogođeni pandemijom te se ne brine zbog vjenčanja.

Sretni par izgleda zaljubljenije no ikada te će se planiranju svog velikog dana vratiti kada se situacija s koronavirusom stabilizira.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene