Njemu svi zavide

Prepustili se strastima na odmoru poput zaljubljenih tinejdžera, a vole se godinama i ne mare baš ni za koga oko sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i Niclas Castello uživaju na plaži u Saint Tropezu gdje ih paparazzi ne ispuštaju iz vide i bilježe njihove strastvene trenutke.

Danska manekenka i voditeljica Sylvie Meis pobjegla je u toplije krajeve, s njom je i njezin novi suprug Niclas Castello, a njihova zabava na plaži u Saint Tropezu nije promakla tamošnjim paparazzima.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne daju se smesti Vatrena ljepotica ne skida ruke sa svog novog supruga, a jedva je dočekala priliku i da pokaže svoje božanstveno tijelo

41-godišnja Sylvie jedna je od onih čijoj se figuri u badiću svi dive, a ništa drugačije nije bilo ni na francuskoj plaži gdje je bila prava zvijezda. Ona i Niclas nisu se odvajali jednog od drugoga ni u moru ni na kopnu, a cijelo su ih vrijeme pratili znatiželjni pogledi.

Nakon što su prošle godine nakratko morali odgoditi vjenčanje zbog pandemije koronavirusa Sylvie i Niclas sudbonosno su da izrekli u talijanskoj Firenzi, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svijet. Par je zajedno od 2013. godine, a ona iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom.

Ljepotica njemačko-danskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene