Ne može joj odoljeti

Nije mogao skinuti ruke sa svoje zanosne supruge, a pred svima ju je ljubio i u neuobičajena mjesta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i Niclas Castello snimljeni su na plaži u Miamiju gdje su neprestano izmjenjivali nježnosti i strastvene poljupce.

Nizozemska voditeljica i manekenka Sylvie Meis (43) i njezina suprug, poznati njemački umjetnik Niclas Castello (43), ne mogu obuzdati strasti u javnosti ni nakon osam zajedničkih godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Njemu svi zavide Prepustili se strastima na odmoru poput zaljubljenih tinejdžera, a vole se godinama i ne mare baš ni za koga oko sebe

To su ovaj tjedan još jednom potvrdili na plaži u Miamiju gdje su neprestano izmjenjivali nježnosti i strastvene poljupce, a on joj je na plaži čak ljubio i koljena. Sylvie je minijaturnom badiću iskoristila priliku i da još jednom pokaže svoje božanstveno tijelo kojim se često hvali i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylviei Niclas vjenčali su se prošle godine u talijanskoj Firenzi, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svijet. Par je zajedno od 2013. godine, a ona iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom.

Ljepotica njemačko-nizozemskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene