Nisu se mogli suzdržati

Tvrdili su da su samo prijatelji, ali vruće strasti na plaži sada su potvrdile ono o čemu se dugo šuška

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sydney Sweeney uhvaćena je u strastvenom zagrljaju Jonathana Devana, koji je navodno njezina velika ljubav.

Mlada glumica 23-godišnja Sydney Sweeney, koja je oduševila ulogom promiskuitetne djevojke Cassie Howard u tinejdžerskoj dramskoj seriji "Euphoria", već se neko vrijeme nalazi u središtu pažnju obožavatelja i medija, a njezin privatni život sve zanima jer joj kritičari prognoziraju blistavu budućnost.

Pogledaj i ovo Sydney Sweeney - 16 Prava zavodnica! Mlada glumica koju su svi zapamtili po eksplicitnim scenama u hit-seriji utegnula se u kožni kompletić i opet pokazala svoje raskoši!

Ovih dana veliku su prašinu podigle njezine najnovije fotografije na kojima je snimljena u strastvenom trenutku na plaži s vlasnikom jednog njujorškog restorana Jonathanom Davinom, koji je navodno njezina nova ljubav. Golupčići su uhvaćeni na Havajima, gdje snima novu seriju "The White Lotus". Sydney je pritom pokazala i bujne obline u crnom badiću, dok je lice pokušala sakriti ispod bijelog šešira.

Vijest da ima novog dečka nije mogla proći bez komentara njezinih obožavatelja na društvenim mrežama.

"Sydney Sweeney ima muškarca... Otkažite Dan zahvalnosti", bio je jedan od njih.

O njihovoj vezi počelo se šuškati još 2018. godine, nakon što su zajedno viđeni u Los Angelesu na jednom događanju, ali tvrdili su da su samo prijatelji.

Glumica bi se trebala pojaviti i u drugoj sezoni popularne "Euphorije" čije je snimanje zasad odgođeno zbog koronavirusa. Uz to glumila je i u serijama "Oštri predmeti", "Sluškinjina priča", "Heroji" i "Zločinački umovi", pojavila se i u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) +0 Anna Nicole Smith (Foto: Getty Images) Zanimljivosti S 26 godina udala se za 89-godišnjeg milijardera, a tragično je preminula nakon što je ostala bez sina - našli su je u hotelskoj sobi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene