nova sezona "krune"

Komentari na to kako će prinčevi Harry i William reagirati na popularnu seriju sve glasniji, uvjereni su da znaju tko će biti bijesan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni kritičari komentirali su novu sezonu serije "Kruna", a uvjereni su kako princ Harry neće odustati od ugovora s Netflixom, dok isto kažu kako će princ William biti bijesan zbog načina na koji su u seriji prikazani njegovi roditelji.

Kritičari britanske kraljevske obitelji ovih dana imaju pune ruke posla, obzirom na činjenicu da je Netflix objavio četvrtu sezonu serije "Kruna" koja prati život kraljice Elizabete i cijele njezine obitelji. Sada je u pitanje došao i ugovor s najvećim streaming servisom koji je princ Harry skupa sa suprugom Meghan Markle potpisao prije nekoliko mjeseci. Većina biografa i novinara koji prate kraljevsku obitelj smatra kako Harry neće odustati od ugovora vrijednog 75 milijuna dolara, unatoč tome što je serija njegove roditelje prikazala u negativnom svjetlu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

S druge strane, kažu kako će njegov brat, princ William, definitivno mrziti tu seriju. Kraljevski ekspert Richard Fitzwilliams tvrdi i da bi se Harryju moglo svidjeti kako su producenti serije prikazali članove njegove obitelji.

Mišljenja su podijeljena što se tiče nove sezone serije, a dok neki kažu kako su pojedini aspekti života članova kraljevske obitelji izmišljeni, drugi pak tvrde kako je jednostavno sve krivo prikazano. Neki kritičari se pak potpuno slažu s načinom zapleta drama koje se odvijaju između princa Charlesa i princeze Diane u seriji. Kažu da se ipak radi o igranoj seriji, a ne o dokumentarnom formatu.

Komentarima su se pridružili i neki britanski političari, pa je tako član britanske konzervativne stranke, Andrew Bridgen, odmah upozorio publiku kako su tvorci "Krune" potpuno pogrešno prikazali bivšu tamošnju premijerku Margaret Thatcher te njezinu odluku o tome da se krene u rat s Argentinom.

I dok događaji koje su producenti serije "Kruna" podižu veliku prašinu javnosti, pogotovo britanskoj, već su najavljene dvije nove sezone. U petoj i šestoj sezoni serija će prikazati okolnosti u britanskoj kraljevskoj obitelji sve do početka novog milenija.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kate Middleton bila je tiha patnja mnogih mladića, ali njezino srce jedan je slomio prije nego što je upoznala Williama, evo tko je on bio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene