Nema ni novčića

Od milijuna koje je zaradio na vrhuncu slave nije mu ostalo baš ništa, pa sad tvrdi: ''Sve sam potrošio zbog karantene i korone''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lee Ryan iz grupe Blue na sudu je rekao kako nema niti centa na računu kako bi platio prometnu kaznu, a bankrot je potpisao skupa sa svim kolegama iz benda.

Britanski pjevač Lee Ryan je prije nekoliko dana na sudu rekao kako nema ni prebijene pare nakon što su ga novčano kaznili zbog prometne nesreće koju je izazvao. Pjevač grupe Blue ostao je i bez vozačke dozvole na 12 mjeseci. Trebao bi platiti oko 1500 funti kazne, no požalio se da nema ništa na računu jer je svu uštedu potrošio tijekom pandemije koronavirusa, javlja Mirror.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte Europa kao 'tvornica' boy bendova: SVI hitovi koje smo slušali!

"Ne radim i ne mogu održavati koncerte pa nemam novca. Sve je stalo zbog pandemije", rekao je na sudu.

Lee je skupa s Duncanom Jamesom, Antonyjem Costom i Simonom Webbeom oformio bend Blue te su zajedno nastupali od 2000. do 2005. godine. Sva tri njihova studijska albuma završila su u vrhovima top ljestvica u Velikoj Britaniji, ali i diljem svijeta.

Iako su se razišli kako bi ganjali samostalne karijere, ponovno su se okupili 2009. godine kako bi radili na novoj zajedničkoj glazbi. Lee je među njima uvijek bio najprepoznatljiviji, a pojavio se čak i u nekoliko reality showova.

Još 2018. godine Lee je na računu imao oko osam milijuna dolara, no pandemija mu je uništila sve prihode. Iz Velike Britanije se preselio u Španjolsku, a prema nakim navodima, na svom računu danas ima oko 1000 dolara.

Još prije četiri godine svi članovi benda su objasnili kako su otišli u bankrot. Ispričali su da nisu novac potrošili na tulume, već su ulagali u posao. Imali su problema s bivšim menadžmentom s kojim su bili na sudu, a nakon nekoliko ročišta, likvidirali su tvrtku koju su imali.

Kako je Lee objasnio, porez ih je dotukao, a svi su službeno potpisali bankrot te se financijski pokušavaju snaći već posljednjih nekoliko godina, no ne ide im kako su planirali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene