imao je tek 19

Glazbena scena u šoku nakon ubojstva mladog nagrađivanog glazbenika, strašan zločin komentirao je i premijer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Švedski glazbenik Einar ubijen je u Stockholmu u četvrtak navečer, a tamošnja policija je izvijestila kako se još istražuju sve okolnosti.

Nagrađivani švedski glazbenik Nils Gronberg (19), poznat po umjetničkom imenu Einar, ubijen je u četvrtak navečer u Stockholmu u incidentu za koji tamošnja policija kaže da je povezan s lokalnim bandama, piše ABC.

Švedska glazbena scena šokirana je ubojstvom 19-godišnjeg glazbenika, koji je na mjestu preminuo nakon što je zasad nepoznati počinitelj u njega ispalio nekoliko metaka. Švedska policija izjavila je kako tragaju za dvojicom počinitelja, a istraga je u tijeku. Motiv ubojstva se zasad ne zna, no objavljeno je kako su reperu prijetili nekoliko puta u posljednje vrijeme.

Nils Gronberg rođen je u Stockholmu, a proslavio se kada je imao 16 godina pjesmom "Katten i trakten" s debitantskog albuma "Forsta klass" koji je 2019. godine osvojio tamošnje top ljestvice. Zahvaljujući albumu je dobio nekoliko nagrada, uključujući i one za najboljeg novog izvođača te za pjesmu godine.

O njegovoj smrti se očitovao i švedski premijer Stefan Lofven. "Einar je značio puno mladima diljem zemlje. Ovo je užasna tragedija, ugašen je jedan mladi život", rekao je za tamošnju nacionalnu televiziju.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Legendarni Čombe postao otac i objavio prvu fotku s bebicom koja je na svijet stigla već prije nekoliko dana!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris Ivana Paris - 3 Ivana Paris Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić +6 Ivana Paris i Vedrana Linardić Celebrity Teški trenuci u životu naše bivše misice Ivane Paris: Iznenada je preminula njezina mlađa sestra

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene