Nešto novo i drugačije

Revija oskarovskih filmova otvorena na spektakularan nači, a nisu je propustili brojni ljubitelji filma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otvorenje Oscar revije nisu propustili Đurđica Tedeschi, Sandra Perković, Branka Krstulović, Iva Radić, Kristina Bradač, Tihana Harapin Zalepugin te brojni drugi.

Prije premijere filma "Slučaj Richarda Jewella", hrvatski dizajneri predstavili su po jednu haljinu za neki od filmova koji su obilježili stoljeće Oscara. 

Pogledaj i ovo showbuzz Tko je pobijedio? Imamo sretne dobitnice paketa Oscar revija!

 

U utorak je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema svečano otvorena 16. Oscar revija, koja će prikazati najuspješnije filmove nominirane prestižnim Oscarom ove godine, a održava se od 30. siječnja do 09. veljače u svim CineStar kinima u Hrvatskoj. Filmovi s najviše nominacija koji će se prikazivati su: ''Joker'', ''1917'', ''Bilo jednom u Hollywoodu'', ''Jojo Rabbit'', ''Male žene'', ''Parazit'', ''Izazivač: Le Mans '66'', ''One su bombe'', ''Slučaj Richarda Jewella'' , ''Nož u leđa'' i mnogi drugi. 

Red carpet ovogodišnjeg otvorenja u Kaptolu Boutique Cinema bio je spektakularan. Odabrani hrvatski dizajneri Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Zigman, ELFS, Boris Pavlin, Ivica Skoko, Igor Djuga, Boudoir i Nebo posebno su za event otvorenja dizajnirali po jednu haljinu za neki od
kultnih filmova koji su obilježili stoljeće Oscara. Bilo je to nešto sasvim novo i drugačije, što je na poseban način obilježilo još jednu Oscar reviju i učinilo ju drugačijom od svih prijašnjih, a opet je napravljena svojevrsna poveznica filmske i modne umjetnosti.

Aleksandra Dojčinović dizajnirala je haljinu za film 'Veliki Gatsby', Matija Vuica za 'Zameo ih vjetar', Juraj Zigman za 'Pobješnjeli Max', ELFS za 'Doručak kod Tiffanyja', Boris Pavlin za 'Moja Afrika', Ivica Skoko za 'Titanic', Igor Djuga za 'Bonnie i Clyde', Boudoir za 'La la Land' te Nebo za 'Casablanca', a za red carpet glam frizure modela pobrinuo se frizerski studio Evelin.

Svečano otvorenje Oscar revije uvijek je jedan od najiščekivanijih kulturnih događaja na početku godine, pa tako otvorenje nisu propustili brojni ljubitelji filma, ali i mode: Đurđica Tedeschi, Sandra Perković, Branka Krstulović, Iva Radić, Kristina Bradač, Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut, te dizajneri - Matija Vuica, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić (ELFS), Boris Pavlin, Ivica Skoko, Martina Čičko Karapetrić i
Morana Saračević (Boudoir) i Ana Brajković (Nebo).

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene