Sve Mamićeve žene

Zoran Mamić čeka treće dijete s novom ljepoticom, a iza sebe ima dva braka koja su pratile razne glasine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoran Mamić trenutno očekuje treće dijete s djevojkom Senkom Mandić, a iza sebe ima dva propala braka, s Vanjom Mamić te s Anom Šikić.

2018. godine Zoran Mamić postao je djed, a sljedeće godine ponovno će postati otac.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve njihove ljubavi LJUBAVNA POVIJEST MOĆNIH MAMIĆA! Diskretno vole samozatajne ljepotice!

48-godišnji Zoran postat će otac treći put. Sa svojom 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić očekuje dijete, i to djevojčicu.

Kako se šuška, Zoran je lijepu Senku u poznao u Dubaiju, u kojem ona radi na rezervacijama stolova u jednom francuskom restoranu. Iako se ne zna kada je točno započela njihova veza, gradskim kuloarima kruže priče da je par zajedno najmanje šest mjeseci.

Zoran se s novom partnericom više ne skriva, no o njoj i ne progovara. Također, svakako se zna da ako s novom partnericom stane pred oltar, to će mu biti treći brak.

Prvi, s Vanjom Mamić trajao je 17 godina, a u njemu je dobio sina Brunu i kćer Ninu. Par se rastao 2010. godine, no počeci su bili idilični. Bila je to ljubav na prvi pogled, a Zoran je tada bio mladi igrač Dinama s teškom ozljedom koljena te je u kasnijim intervjuima često isticao kako ga je njezina ljubav tada spasila. Par se vjenčao u svibnju 1993. godine u Kristalnoj dvorani tadašnjeg hotela Intercontinental.

Ipak, njihove zajedničke godine obilježile su i neke manje lijepi stvari, kao navodno brojni njegovi preljubi, ali i navodna njezina prevara s trenerom jahanja Renatom Levanićem, jer Vanja je već godinama poznata kao velika zaljubljenica u konje.

Također, dugo se šuškalo da Vanja nije bila sretna u ulozi kućanice te zbog činjenice kako se ostatak obitelji Mamić voli petljati u njihov privatni život, zbog čega je bila poprilično nesretna. Glasine ili istina, bračni par Mamić 2010. godine službeno se rastao.

Iste te godine otkrivena je veza Zorana i ekonomistice Ane Šikić, koja se i ranije spominjala kao dugogodišnja Mamićeva ljubavnica. Nakon četiri godine par se vjenčao, no taj je brak potrajao svega dvije godine. Tada je na površinu isplivalo ime manekenke Antice Filipović Grčić, zbog koje je Zoran navodno i ostavio drugu suprugu.

Mamić je ljubio i bivšu manekenku Dariju Crnjaković, blisku prijateljicu Ive Jerković, koja se zbog njega bila i preselila u Saudijsku Arabiju. Kasnije se spominjalo kako je na njega bacila oko i mlađahna srpska manekenka Dejana Živković.

Prošle godine u listopadu Zoran je postao djed kada je njegova 25-godišnja kći Nina rodila djevojčicu u vezi sa zagrebačkim reperom Josipom Jakopecom Jopom . S njime je prekinula, no ostali su u korektnim odnosima zbog dobrobiti malene Vite

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke i Anastassija Makarenko (Foto: Getty Images) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +6 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najveći frajer izgleda sve gore: Boksačke borbe uništile su mu lice koje je popravljao loš doktor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene