Sve se posložilo

Ova slavna ljepotica nakon boravka u Hrvatskoj prošla je kroz veliku krizu, a danas slavi 45. rođendan i sretnija je no ikad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eva Longoria je svestrana poslovna žena, a dok ne glumi najviše voli biti kod kuće.

Latino ljepotica Eva Longoria već godinama je u centru pažnje što zbog svojih uloga, što zbog privatnog života, a slavna glumica i sa 45 godina izgleda besprijekorno. Povodm njezinog rođendana prisjetili smo se detalja iz njezinog života koji nisu toliko eksponirani.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Prije nekoliko godina Eva je priznala kako je veoma kućni tip. "

Mnogo ljudi to o meni ne zna, no volim šiti, a kada sam bila mala majka mi je uvijek govorila da gdje god da idem, od kuće napravim dom", rekla je u jednom intervjuu. Emily Jeannette Longoria, Esmeralda Josephina Longoria i Elizabeth Judina Longoria njezine su starije sestre, a ona je najmlađa u obitelji.

Osim što je uspješna glumica, Longoria je i uspješna poduzetnica. Prije tri godine je predstavila prvu liniju odjeće s njezinim potpisom na tjednu mode u New Yorku.

Slavna ljepotica se prije glume natjecala na izborima ljepote, a 1998. godine je postala Miss Corpus Christi u rodnom gradu. Bavila se i ugostiteljstvom, a na Hollywood Boulevardu u Los Angelesu je imala restoran pod imenom Beso. Restoran poznat po latinoameričkoj kuhinji otvoren je 2008. godine, a nakon što je 2016. zatvoren zbog preuređenja Eva je ključeve predala novom vlasniku.

Dobra je prijateljica s Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls, a jednom je prilikom nastupila na njihovom koncertu u Las Vegasu. Istaknula je kako nije pjevala, već je samo plesala.

Glumica je nedavno otkrila i kako se brine o svojoj koži. Kaže kako još od tinejdžerskih dana brine da joj koža uvijek bude zdrava, a često koristi kremu za sunčanje. Smatra da je bitno uvijek biti zaštićen od sunca te losione koristi svakodnevno.

Slavna glumica i njezin bivši suprug Tony Parker posjetili su Hrvatsku prije deset godina, a putivali su diljem naše obale. Longoria je kasnije u showu popularne Ellen DeGeneres ispričala kako je uživala u Lijepoj našoj.

Eva je trenutačno u braku s meksičkim biznismenom Joseom Bastonom. Par se vjenčao 2016. godine, a sina su dobili dvije godine kasnije.



 

 Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene