Poziv na akciju

VAL DOBROTE Estradnjaci, sportaši, političari, informativci - ujedinjeni u zajedničkoj misiji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošle godine tijekom humanitarnog koncerta "Želim život" prikupljeno je više od 1,2 milijuna kuna.

Već tradicionano uoči blagdana Nova TV i Zaklada Ana Rukavina organiziraju koncert u znak sjećanja na Anu Rukavinu. Njezina tragična životna sudbina iz godine u godinu sve je veća inspiracija onima koji vode najtežu životnu bitku, bitku protiv opake bolesti. No, ne inspirira Ana samo njih. Njezin apel za pomoć ostavio je neizbrisiv trag u srcima mnogih koji su dirnuti njezinom sudbinom odlučili nesebično pomoći.To dokazuju i sve posjećeniji humanitarni koncerti koji iz godine u godinu žive sa svojom plemenitom misijom.

Pogledaj i ovo Koncert Želim život - 1 koncert želim život! Brojne domaće zvijezde čekaju vas na zagrebačkom glavnom trgu u subotu: ''Svi koji tamo dođu, došli su čistog srca sa željom da pomognu''

"Želim život!", napisala je Ana Rukavina Erceg i ganula hrvatsku javnost. Iskrenom molbom za pomoć, 29-godišnja novinarka, koja se liječila od leukemije, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Kako bi se Ani pomoglo u nabavci skupih lijekova te eventualnom liječenju u SAD-u pokrenuta je akcija "Želim život!" kojoj se svesrdno odazvao velik broj dobrih ljudi.

Jedanaesti humanitarni koncert održat će se i sutra na glavnom zagrebačkom trgu. Organizatori se i ove godine nadaju da će brojni sugrađani pokazati svoje veliko srce i svojom donacijom omogućiti da Zaklada Ane Rukavine nastavi s radom. Prošle godine na jubilarnom 10. koncertu „Želim život“ pozivima građana na humanitarni broj prikupljeno više od milijun kuna. Građani su tijekom koncerta ponovno pokazali da imaju veliko srce te su humanitarni broj 060 9000 nazvali više od 192.000 puta i tako donirali više od 1,2 milijuna kuna za daljnji rad Zaklade.

Osim prikupljenih financijskih sredstava u hrvatski Registar potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica do prošle godine bilo je upisano 50.000 potencijalnih darivatelja. Ove impozantne brojke još su veći vjetar u leđa koji iz godine u godinu sve više potiče humanitarnu revoluciju.

Za odličan glazbeni program ove godine pobrinut će se Psihomodo Pop, Opća Opasnost, Meritas, Željko Samardžić, Jelena Rozga, Vatra, Maja Šuput, S.A.R.S. i Colonia dok će kroz nas kroz bogatu glazbenu večer voditi poznata voditeljska lica Nove TV Marija Miholjek, Dorijan Elezović, Mia Kovačić i Petar Pereža.

Nova TV kao medijski partner i ove godine tradicionalno izravno prenosi humanitaran koncert "Želim život" koji organizira zajedno sa Zakladom Ana Rukavina, a koji će se emitirati u ponedjeljak, 19. prosinca, u 21:15 sati. Svi oni koji ne mogu doći na Trg, osim na Novoj TV, mogu doživjeti dašak atmosfere s koncerta u izravnom prijenosu i na portalu Dnevnik.hr i na OYO.hr.

Propustili ste koncert? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Pokažimo još jednom da imamo obzira za druge!  Nazovite 060 9000 jer vaš skromni prilog nekome doista znači život. Cijena poziva iznosi 5kn (+ PDV), a pozivi će biti će omogućeni tijekom cijelog prosinca.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene