"nemojte suditi"

Bivša supruga Igora Štimca oglasila se nakon što ga je napao sin i u emotivnoj objavi sve objasnila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suzana Žunić Milačić i Igor Štimac su bili 19 godina u braku te su se razveli 2009.

U petak je potvrđeno sin nekadašnjeg hrvatskog izbornika Igora Štimca napao svog oca i sestru te je prijavljen za dva prekršaja. Nakon svega se oglasila bivša Štimčeva supruga Suzana Milačić Žunić. 

Pogledaj i ovo showbuzz bivša misica Svojom je ljepotom osvojila cijelu Jugoslaviju prije 30 godina, a otkako je ostavila Igora Štimca nestala je iz medija

Ona je u subotu prokomentirala cijeli incident na Facebooku. "Možda griješim, možda ne, ali imam potrebu podijeliti neke lijepe slike naše prošlosti, a i sadašnjosti. Kako da krenem? Mi smo šarena i šašava obitelj, malo smo se proširili s Dadom i Lanom, također i s malim Ivanom i Nikom. Mogu vam reći, prošli smo puno toga, od razvoda, do dječjih tuga i trauma koje su proizašle iz toga, ali i do zacijeljena rana, kod nekog više, kod nekog manje, ali smo ostali obitelj. Nemojte ljudi suditi, nemojte ogovarati, pustite karme i bumerange", napisala je Suzana. 

Nekadašnja miss Jugoslavije je istaknula da u dječje rane najteže te da nema te igle i konca koji ih može brzinski zašiti. "Dug je proces, a mi smo tu, na korak. Moja obitelj je i Dado, i moja djeca, i Igor i njegova djeca, i nema ništa ljepše kad svi sjedimo za istim stolom. Rješavamo naše brige i probleme. Ima ih ponekad, ali izvesti obitelj i djecu na pravi put nije nekad lako. Uvijek se treba boriti, a i praštati i voljeti. Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora! Da, Igora, nemojte se čuditi. On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme", dodala je. 

Objasnila je da se stvari dogode, a da ni ne znaš kako. "Nekad krene loše, nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, ali eto je, ne najavi se. Ali opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi. Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći. Iza kiše dođe uvijek sunce, a vi, moji Facebook prijatelji, i ostali, hvala vam na brizi i podršci, brinite se za djecu, volite ih", zaključila je Suzana

Njezin i Igorov sin je prijavljen za dva prekršaja, onaj po članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te članku10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Policija kao oštećene navodi Štimca i njegovu kćer. 

Inače, Igor i Suzana su bili 19 godina u braku i razveli su se 2009.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene