bome su pretjerali

Holivudski supružnici postali susjedi iz pakla: Nitko se ne raduje što stanuju u njihovom kvartu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

George i Amal Clooney imaju velike radove na svom posjedu u Los Angelesu koje traju godinu dana i još će potrajati najmanje šest mjeseci.

George i Amal Clooney konačno su donijeli odluku gdje će živjeti s djecom, a to je neke ljude posebno uzrujalo.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Naime, kako piše The Sun, supružnici su odabrali svoju vilu u Los Angelesu umjesto imanja u engleskom Berkshieru za odgoj trogodišnjih blizanaca Alexandera i Elle. George i Amal imaju veliki posjed u četvrti Studio City na kojemu traju građevinski radovi već godinu dana te bi trebali još barem šest mjeseci. 

Par je isplanirao izgradnju čak tri objekta pokraj njihove vile, a među njima je i kućica za igru za djecu čija je cijena oko 780.000 kuna. Susjedi su bijesni jer ne mogu više podnijeti buku po cijele dane, pogotovo sada kada puno njih radi od kuće zbog pandemije koronavirusa. 

"Uznemireni smo zbog buke, puno kamiona dolazi rano ujutro. Radnici i vozači kamiona se parkiraju po cijeloj ulici i ispred domova drugih ljudi, pa je i to postalo već iritantno. Ranije je bilo i gore jer je tu stalno bio kamion mješalica za beton i proizvodio mnogo buke. Ljudi nisu sretni zbog ove situacije i raduju se kada će projekt konačno biti završen", ispričao je susjed za The Sun. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene