Fronta za slobodne grudi

U znak podrške slavnoj glumici tisuće ljudi okida fotke dekoltea

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

SAG Awards ove su godine definitivno bile obilježene njezinim poprsjem, a rasprava o dekolteu ne jenjava. Na Twitteru se vode 'ratovi' zbog njezinih grudi.

Ako vas pitamo tko je ove godine osvojio SAG nagrade, teško da ćete se sjetiti, ali ako vas pitamo tko je imao najbolji dekolte, e to već morate znati. Svaki frajer koji drži do sebe nije mogao promašiti bujni dekolte odvažne glumice Susan Sarandon koja je svojim grudima srušila društvene mreže. Kim Kardashian totalno si out!

Pogledaj i ovo Aisleyne Horgan-Wallace - 9 pa što je ovo? Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

Susan ima 69 godina, ljubi duplo mlađeg frajera i ne srami se svoga tijela. Činjenica je da se uistinu nema čega sramiti. Čim se pojavila na crvenom tepihu krenula su šaputanja, ali kad se tako odjevena pojavila na sceni kako bi podsjetila na preminule umjetnike koji su ostavili svoj trag u svijetu filma, nastala je pomutnja. Čistunci su se odmah pobunili kako nije prigodno odjevena za taj dio showa i kako na taj način pokazuje nepoštovanje prema preminulim umjetnicima. Ma koliko god ti puritanci bili glasni, ljubitelji oskarovke bili su još glasniji u srčano su stali u obranu njezinih grudi.

Među onima kojima je smetao glumičin dekolte našao se i voditelj Piers Morgan koji je sa Susan zaratio na Twitteru. Ipak, na kraju je odustao od nadmetanja i priznao kako misli da je njezin dekolte veličanstven. Sigurni smo da se Susan ni najmanje nije uznemirila zbog njegovog mišljenja. Na njegove tvitove odgovarala je duhovitim fotografijama, jasno, u grudnjaku.

A onda je nastalo ludilo. Tisuće ljudi, kako žena tako i muškaraca poslalo je glumici fotografije svojih dekoltea u znak podrške. Svaka čast Susan i mi šaljemo svoju fotku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene