pridonijela položaju žena

Tko je Bandićeva suradnica nominirana za prestižnu nagradu? Završila je stomatologiju, bila je miss, a onda se bacila u politiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natalija Prica Oreški je završila studij stomatologije, a 2011. je osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu.

Natalija Prica Oreški, koja je članica Predsjedništva i šefica mladeži stranke Milan Bandić 365, opet je privukla pozornost i to zbog nominacije za Zagrepčanku godine. 

Pogledaj i ovo Natalija Prica i Milan Bandić Po posljednji put Natalija Prica progovorila o svojem odnosu s Milanom Bandićem: "Da konačno zatvorimo tu priču, to uopće nije tajna..."

Kako piše na stranici grada Zagreba, riječ je o nagradi koja se dodjeljuje građankama naše metropole koje su svojim djelovanjem znatno pridonijele afirmaciji žena u društvu i u javnosti, afirmaciji ženskih ljudskih prava i ravnopravnosti spolova te postigle prepoznatljive rezultate na podizanju kvalitete života žena u glavnom gradu Hrvatske s gospodarstvenog, socijalnog, humanitarnog i drugog stajališta. Uz laskavu titulu dobije se i 50.000 kuna, a među nominiranima je i Alemka Markotić.  

Inače, Natalija intrigira javnost jer je često u pratnji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića dok obavlja protokolarne dužnosti. 

2011. je osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu, a potom se udala za liječnika i bivšeg vaterpolista Ivana Oreškog nakon šest godina veze i nakon nekog vremena povukla se iz javnosti. Oreški je nedavno istupio u javnost i otkrio da se razvodi od Natalije. 

Bivša misica je završila studij stomatologije i privukla pozornost kad se pojavila u Gradskoj skupštini grada Zagreba kao zamjena violončelistici Ani Rucner.

Naime, Rucner je stavila mandat u mirovanje i na njezino je mjesto došla Natalija kao nestranačka zastupnica. Bivša misica sada je članica Predsjedništva i šefica mladeži stranke Bandić Milan 365.

Kako je ranije pisao Index, Natalija je u prosincu prošle godine proslavila 32. rođendan, a viđena je sa zagrebačkim gradonačelnikom u dućanu s bundama u centru metropole te nijedno od njih nije imalo zaštitne maske na licu.

Podsjetimo, kada je Natalija ponijela titulu najljepše, izjavila je: ''Moj život uistinu se promijenio, imam mnogo zaduženja kao Miss Universe Hrvatske i nadam se da ću sve uspjeti uskladiti sa svojim fakultetskim obvezama."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +4 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene