Novi dom

Franka Batelić otkrila dio luksuzne vile vrijedne oko 15 milijuna kuna koju uređuje sa suprugom Vedranom Ćorlukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić i Vedran Ćorluka izgradili su, kako su pisali domaći mediji, luksuznu jednokatnicu koja se prostire na 1553 četvorna metra.

Pjevačica Franka Batelić (28) provodi dane u Zagrebu sa sinčićem Viktorom, dok je njezin suprug Vedran Ćorluka (34) u Moskvi, gdje igra za klub Lokomotiv. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Mjesecima domaći mediji pišu da supružnici grade luksuznu vilu u centru metropole čija se vrijednost procjenjuje na 15 milijuna kuna, a prostire se na 1553 četvorna metra. Franka je sada otkrila djelić jednokatnice koja je izazvala zanimanje. 

"Dodaj malo boje", napisala je pjevačica uz fotografiju kupaonice. Batelić se našalila s minimalističkim uređenjem i uslikala svoje nokte koji imaju djeliće narančaste boje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jesenski kolaž.. 🍂🍁 Čini mi se kao da prvi put doživljavam prirodu u jesen.. Od kada ju Živim s ovim nožicama. ❤️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Na slici je bijela ovalna kada koja je smještena u kupaonicu koja ima prekrivene zidove i pod sivim pločicama. Inače, Franka je ljeto provela sa svojim sinčićem Viktorom u rodnom Rapcu, a kada je mogao, pridružio im se i njezin muž Vedran. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene