problemi u braku?

Zabavljao se u bazenu s ljepoticama u oskudnim bikinijima, trudna supruga mu značajnom fotkom poslala poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boksača Tysona Furyja paparazzi su nedavno uhvatili kako se s nekoliko ljepotica zabavlja kraj bazena, a njegova supruga je nakon toga na Instagramu objavila značajnu fotku.

Slavni boksač Tyson Fury (32) prije nekoliko dana uhvaćen je u društvu ljepotica u bikiniju s kojima se družio na bazenu u Miamiju, a čini se kako njegovoj supruzi to nije najbolje sjelo. Paris Fury na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je sličicom prekrila vjenčani prsten.

"Kada izlazak van doslovno znači odlazak kroz vrata", napisala je Paris na Instagramu uz fotografiju na kojoj sama pozira, a u komentarima su mnogi pokrenuli rasprave namjerava li tako poslati poruku svom suprugu. "Netko nekome šalje poruku", "Nadam se da si dobro", "Nadam se da ne skrivaš vjenčani prsten zbog svih napisa u medijima", "Nikada se nemojte drugim ljudima petljati u vezu", samo su neki od komentara ispod njezine fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Fury (@parisfury1)

Boksačeva supruga inače čeka njihovo šesto dijete. Tyson je trenutačno na poslovnom putu sa svojim bratom, a u pauzi od sastanaka otišli su na bazen, gdje su ih fotografirali kako im ljepotice u oskudnim bikinijima nanose zaštitnu kremu dok se sunčaju. S nekima od njih Fury je bio i previše blizak, barem sudeći po fotkama.

Tyson i Paris upoznali su se kada je ona imala tek 15 godina, a vezu su započeli nakon što je proslavila 16. rođendan. Vjenčali su se 2008. godine, a zajedno su dobili petero djece. Nakon što su sporne fotke ugledale svjetlo dana, Tyson se našalio na vlastiti račun te je komentirao kako nema potrebe da pokazuju samo slike na kojima su zanosne ljepotice. Komentirao je kako između njega i supruge sve štima te da im je brak snažniji no ikada.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag i Mario Petreković TLZP: Marina Orsag i Mario Petreković kao Boris Novković i Severina Mario Petreković Mario Petreković +17 Mario Petreković Celebrity Što je to naljutilo Petrekovića u novoj sezoni showa čiji je najdugovječniji sudionik? "Pobijedila je, a sjedi tamo, to mi nije jasno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene