stravično iskustvo

Potresna ispovijest supruge Roda Stewarta: "Bila sam drogirana, ležao je na meni i..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Penny Lancester progovorila je o stravičnom iskustvu koje je doživjela na početku karijere. Sve do sada o tome je šutjela.

Supruga slavnog rokera Roda Stewarta, 46-godišnja Penny Lancaster, javno je progovorila o zastrašujućem iskustvu koje je doživjela na početku svoje manekenske karijere. Penny je, naime, priznala da ju je seksualno zlostavljao jedan modni dizajner. Otkrila je da se stravično iskustvo dogodilo nakon što je jednom prigodom navratila u njegov stan. Onesviještena je ležala, a nakon što se probudila, muškarac je ležao na njoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Preporučila mu Lijepu Našu Britanski glazbenik uplovio u hvarsku luku, s njim je i zgodna članica obitelji koja je porijeklom Hrvatica

"Ne sjećam se puno jer sam bila drogirana, ali znam da je bio na meni i uživao. Ja sigurno nisam. Kasnije sam se bojala ikome to reći. Prije tog događaja nisam imala spolne odnose i to što se dogodilo bilo je zastrašujuće. Pokušavala sam se pretvarati da se nikad nije dogodilo...", ispričala je emotivna Penny u intervjuu za ITV.

Pojasnila je i kako je u stan od dizajnera došla nakon što joj je on obećao da će je odvesti na jedan modni događaj na kojem će biti "vrlo važne osobe". "Veselila sam se jer sam mislila da će se netko napokon zainteresirati i da ću možda dobiti posao. Krenula sam s njim, a on je rekao da mora svratiti po nešto u stan", prisjetila se Penny koja je o svom iskustvu dugo vremena šutjela.

"Nisam mogla reći roditeljima jer sam mislila da će me kritizirati jer sam uopće išla s njim kući. No, to je bio tip s kojim sam radila i kojem sam naivno vjerovala", iskreno je priznala supruga Roda Stewarta.

O svom traumatičnom iskustvu progovorila je nakon što je nedavno u javnost isplivao skandal s producentom Harveyjem Weinsteinom kojeg su za seksualno zlostavljanje optužile brojne holivudske glumice. Nakon što je sve dospjelo u javnost, Harvey je dobio otkaz, a zbog šokantnog otkrića ostavila ga je i supruga.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene