Nije to uspjela izbrisati

Objava iz prošlosti otkrila što Meghan Markle radi kad previše popije, kraljici se to sigurno ne bi svidjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle prije nego što je upoznala princa Harryja, vodila je blog na kojem je otvoreno pričala o svom privatnom životu.

Meghan Markle je prije nego što je upoznala princa Harryja bila puno otvorenija prema javnosti, a britanski mediji su se sada raspisali o nekim detaljima iz njene prošlosti. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Naime, Meghan je imala blog naziva "The Tig", koji je izbrisala, no neke stvari su ipak ostale upamćene. Glumica je pisala o privatnom životu, putovanjima i svojim manama koje odluči promijeniti na početku svake nove godine, ali često se bori kada to treba učiniti. 

"Psujem kada previše radim ili kada se osjetim odvažno nakon nekoliko pića. A kada se radi o griženju noktiju, to još radim tijekom turbulentnog avionskog leta ili stresnog dana. To nije nimalo nalik dami, no opet nije ni psovanje. K v*agu", istaknula je Meghan u jednoj objavi

Riječ je tekstu koji je napisala 2016., u godini kada je upoznala princa Harryja, a istaknula je da je odlučila pristupiti životu na drukčiji način i postaviti si izazove. Objasnila je da će biti zaigranija i pustiti magiju u svoj život. 

"Moja novogodišnja odluka je ostaviti mjesta za magiju. Napraviti planove i biti dobro ako se neki od njih ne ostvare. Postavit ću ciljeve, no bit ću otvorena za promjene. Pozivam vas da učinite isto. Imajte lijepu, blaženu i nevjerojatno magičnu 2016. Tako sam zahvalna što sam s vama na ovoj vožnji", napisala je Markle na blogu koji je zatvorila, ali su ostale arhivske verzije na internetu. 

Inače, Meghan je ovu Novu godinu provela s mužem, princem Harryjem i njihovim sinom Archiejem u njihovoj kući u Santa Barbari. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Celebrity Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene