pretužno

Dirljiva objava supruge pjevača koji je preminuo u 37. godini, ostala je sama s dvije kćeri: "Voljet ću te dok postojim!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmin Hasić izgubio je bitku s teškom bolesti i iza sebe ostavio dvije kćeri i neutješnu suprugu koja se od njega oprostila na svojem Facebooku.

Mladi bosanskohercegovački pjevač Jasmin Hasić preminuo je u 37. godini, a iza njega su ostale supruga Slanjankić Hasić i njihove dvije kćeri.

Ona se od njega oprostila na dirljivom objavom na svojem Facebooku.

"Pola mene danas ode s tobom. Pola osta s Lejlom i Unom. Za 16 godina i 9 mjeseci zajedničkog života, prošli smo nečijih pet, nemam za čim požalit, nemam reći da sam nešto željela, a nisi mi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za šta nisi stao na moju stranu... I kad nisam bila upravu, rekao bi: 'Ne dirajte mi Jacu'. Nema zagrljaja kao tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili. Žalim samo što naše curice nemaju i nikad više neće imat tatu svog. Ali dan proći neće, kao, što ti jučer obećah, da im ne pričam o tebi i čuvam sjećanje na tebe. Kratko je trajalo njima. Ali su najbolje imale. Krnjavo je i uvijek će bit. Ali znaj da ne postojiš samo fizički. Voljet ću te dok postojim! Ponosna je tvoja Jaca na tebe. Djela tvoja govore o tebi! Odmaraj se..., a u meni i dalje živiš!", napisala je uz fotografiju Jasminove osmrtnice. U komentarima su joj mnogi pružili podršku i izrazili sućut.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jasmin Hasic (@jasmin_hasic)

Jasmin, koji se proslavio sudjelovanjem u showu "Zvezde Granda", preminuo je od posljedica tumora na bubrezima samo nekoliko dana nakon što je pokrenuta akcija prikupljanja krvi. Pjevaču je naglo pozlilo, no liječnici ga, nažalost, nisu uspjeli spasiti.

Jasmin je u popularnom showu došao do finala, a vijest o njegovoj smrti rastužila je i potresla njegove kolege i sugrađane, prenosi Nova.rs.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 2 +0 Mišo Kovač na Poljudu - 1 Celebrity Mišo Kovač ima upalu pluća, zdravstveno stanje legendarnog pjevača još nije dobro

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene