vrijeme će pokazati

Trudna ili samo nezgodan odabir odjeće? Uvijek plijeni pažnju utreniranim tijelom, a sada se šuška o sretnoj vijesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber i Justin Bieber su u braku od 2018., a nisu komentirali glasine o trudnoći.

Manekenka Hailey Bieber (23) često ide u teretanu, a nedavno je i njezin muž, pjevač Justin Bieber (26) otišao s njom na pilates. 

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

Hailey je u ponedjeljak viđena sama u sportskoj kombinaciji ispred trgovine u Los Angelesu. Imala je na sebi kratke tajice i usku majicu koje je uskladila s crnim tenisicama i zaštitnom maskom na licu. 

Pritom se isticao manekenkin trbuh, koji je bio malo napuhnut, pa su se američki mediji raspisali da je Hailey očekuje prvo dijete s Justinom. Komentirali su da inače ima ravan trbuh i da je ovo dokaz sretne vijesti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cozy weekend

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Ipak, s druge strane su neki objasnili da je riječ o nezgodnom odabiru odjeće i kako je Bieber pojela nešto, pa se malo napuhnula. Usto, naglasili su da je Hailey nedavno pozirala na Instagramu gdje se vidi da joj je trbuh savršeno ravan. Dio javnosti, koji je uvjeren da je manekenka trudna, tvrdi da je očito ranije snimila fotografije. 

Hailey i Justin, koji su u braku od 2018., nisu komentirali glasine, a ostaje za vidjeti jesu li ovo samo glasine. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene