rijetko dijeli fotke s njom

Rakitićeva Raquel pozirala s majkom pa pokazala od koga je pokupila dobre gene i osvojila pratitelje: "Kakva lijepa mama!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri često pokazuje svoju zanosnu sestru Irenu dok rijetko pozira s majkom Olmom Puri.

Raquel Mauri (31) često dijeli romantične fotografije s mužem, našim nogometašem Ivanom Rakitićem (33), a ponekad pokaže i svoje članove obitelji s kojima je jako bliska. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Dok smo njezinu sestru Irene imali priliku puno puta vidjeti na Instagram objavama, Rakitićeva supruga rjeđe pozira sa svojom majkom Olmom Puri. "Mami", napisala je Raquel pokraj njihove zajedničke fotografije. 

Uslijedili su brojni komplimenti za njihov izgled, a mnogi pratitelji su istaknuli da je očito od koga je supruga našeg nogometaša naslijedila ljepotu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

"Ljepotice, i majka i kći", "Kakva lijepa mama! Jako mi se sviđa vaša zajednička fotografija. Odgojila je jako dobro tebe i Irenu. Neovisna žena s dragocjenim srcem", "Veoma ste lijepe", komentirali su. 

Inače, Raquel i Ivan su se vjenčali 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene