Zanosna Raquel!

Supruga Ivana Rakitića pokazala dekolte do pupka, fotku je komentirao i naš nogometaš, pogledajte što joj je napisao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raquel Mauri na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom.

Supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića (33), Španjolka Raquel Mauri (30), često privlači pažnju na Instagramu svojim atraktivnim fotkama, a posljednje koje je objavila podigle su temperaturu na društvenoj mreži.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Zanosna Raquel pozirala je na plaži u jednodijelnom crnom badiću s dekolteom koji seže sve do pupka, a iskombinirala ga je s vrućim hlačicama od trapera.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Njezine fotke odmah su postale hit na Instagramu i zaredali su se lajkovi te brojni komplimenti na račun njezina izgleda, a javio joj se i suprug.

"Zgodna", napisao joj je Rakitić te je uz komentar dodao i brojna srca. Nogometaš ni inače ne krije koliko je zaljubljen u svoju suprugu te često na svojem Instagramu dijeli njihove zajedničke fotografije uz koje joj izjavljuje ljubav, a isto radi i ona.

Raquel i Ivan u civilni brak stupili su 2013. godine, a u lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Zajedno imaju dvije kćeri, sedmogodišnju Altheu i petogodišnju Adaru.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene