skladan par

Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman su u braku od 1996., a mnogima nije jasno kako je osvojila glumca za kojim uzdišu žene diljem svijeta.

Glumica Deborra-Lee Furness (64) odavno je pokazala da ne mari za kritike na račun svog izgleda i njezinog braka s kolegom Hughom Jackmanom (51). 

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

Deborra je prošetala New Yorkom u crnim tajicama i majici s kratkim rukavima, a na nogama je imala tenisice. Uz to je iskombinirala zaštitnu masku s kojom je prekrila lice skroz do sunčanih naočala, pa ju je bilo teško prepoznati. U rukama je nosila torbu, koja baš i nije išla uz njezinu kombinaciju, a preko ramena je imala, kako se čini, mobitel na vezici. 

Uz nju je hodala njezina i Hughova kći Ava (15) u sportskom grudnjaku i trapericama. Inače, Furness i Jackman su u braku od 1996., a glumica je tijekom tog razdoblja često bila pod povećalom javnosti zbog svojih godina i supruga koji se nalazi često na listama najseksi muškaraca u svijetu. Mnogima nije bilo jasno kako je osvojila Hugha. 

No ništa nije poljuljalo njihov skladan brak u kojem su prolazili kroz teške trenutke kada je Deborra pobacila dva puta. Nakon toga su odlučili posvojiti kćer Avu i sina Oscara (18). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene