zaboravio na obitelj?

Uživa u luksuzu s mlađahnom curom, a njegova žena tvrdi da živi u prikolici s njihovom djecom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Renee Murphy pokrenula je razvod s pjevačem Sebastienom Izambardom krajem 2018., a nekoliko dana nakon toga izgorjela joj je kuća.

Pjevač grupe grupe Il Divo Sebastien Izambard (47) razvodi se gotovo dvije godine od supruge Renee Murphy i supružnici vode žestoku sudsku parnicu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Vrhunski spektakl Mladi i zgodni operni pjevači Il Divo dolaze u Zagreb!

Kako piše Daily Mail, Renee je podnijela zahtjev za rastavu, a ubrzo nakon toga, 8. studenog 2018. izgorjela je njezina i muževa vila u Malibuu vrijedna 12,95 milijuna dolara tijekom požara koji su harali Kalifornijom. 

Bivša publicistica kompanije Sony Music bila je zbog toga prisiljena živjeti u kamp-kućici, a neki od detalja njezine brakorazvodne parnice sa Sebastianom procurili su kada je podignula tužbu. Renee tuži osiguravajuću kuću State Farm, svog muža, osiguravajućeg agenta i još 20 ljudi zbog neadekvatne police osiguranja koju je imala izgorjela vila. 

Kuća s pet spavaćih soba pri čijem se uređenju nije štedjelo i gostinjske kuće na imanju uništene su u požaru. Jedino je teniski teren ostao nedirnut. U tužbi Murphy tvrdi da se morala nakon što je ostala bez kuće preseliti s troje djece, koju je dobila sa Sebastianom, u kamp-kućicu. 

Murphy je istaknula da joj je osiguranje prestalo isplaćivati mjesečne rente godinu dana od požara, no da je u isto vrijeme davalo novac njezinu mužu i da je Sebastian primio između 15.000 i 20.000 dolara u razdoblju prosinca 2019. do srpnja 2020. Dodala i da joj kompanija State Farm nije omogućila zamjenski smještaj. 

Renee i Sebastian zaljubili su se sredinom 2000-ih kada je glazbenik s grupom Il Divo bio na turneji u Sydneyju dok je ona radila kao publicistica za Sony. Vjenčali su se 2008. i iste godine su dobili blizance Rose i Lucu (12), a u svibnju 2010. sina Judea (9). Živjeli su cijelo vrijeme luksuzno i na tri lokacije: u Kaliforniji, Parizu i Londonu. 

Murphy je odgajala djecu, dok je njezin muž imao turneje diljem svijeta i prodavao milijune albuma. "Dijagnosticirana mi je bolest koja mi je promijenila život, a većinom se sama brinem za naše troje djece", rekla je Renee kada je 2018. podnijela zahtjev za razvod. 

Sebastian nikada nije htio javno komentirati njihovu rastavu i dok ona tvrdi da se brine za djecu i živi u prikolici s njima, on uživa s novom mlađahnom djevojkom Courtney Seashols, kojoj očito ne smeta cijela situacija. 

Inače, pjevačeva imovina procjenjuje se na 30 milijuna dolara. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene