Slavila s Ivanom Vidom

Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca pohvalila se raskošnom proslavom za svoj 25. rođendan, ali i skupocjenim poklonom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Juniora Fernandesa, Marta Fernandes proslavila je u Istanbulu 25. rođendan, a među njezinim uzvanicima je bila Ivana Vida.

Supruga bivšeg igrača Dinama Juniora Fernandesa, Marta Fernandes pokazala je u objavama na Instagramu kako je i s kim provela svoj 25. rođendan. 

Pogledaj i ovo showbuzz prošla su dva mjeseca Bivši dinamovac napokon upoznao sina koji se rodio u kolovozu, njegova supruga u Dubai je stigla privatnim avionom

Raskošno slavlje, koje je bilo prošlog vikenda, odvilo se u Istanbulu gdje se Marta preselila s Juniorom koji ondje igra za nogometni klub Istanbul Basaksehir. 

Fernandes je na zabavi nosila kratku i blještavu, zlatnu haljinu koju je uskladila s upečatljivim štiklama, a nije skidala osmijeh s lica. Prostor, u kojem je slavila, bio je raskošno ukrašen mnoštvom balona žute, bijele, ružičaste i zlatne boje kao i velika brojka 25. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_10_)

Presretna Marta je pozirala s mužem Juniorom i prijateljicama među kojima je bila i Ivana Vida, supruga našeg reprezentativca Domagoja Vide. 

Fernandes je objavila i fotografiju jednog od poklona, odnosno kutiju s crvenom mašnicom na kojoj piše ime luksuznog brenda Cartier. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_10_)

Inače, par se vjenčao 2016., a imaju sinove Matea i Adriana Matiasa. Marta i Junior su poznati kao veliki ljubitelji dizajnerskih krpica i modnih dodataka, a prošle godine su iznenadili javnost kad su sinu kupili skupocjeni sat. Mateo je nosio i skupe podbradnjake (slinavce) od brendova poput Guccija te dudu od Versacea.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene