Evo i njega napokon!

Suprug nove djevojke Brada Pitta konačno uhvaćen u javnosti, tvrdi da mu veza poznatog glumca i njegove žene ne smeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Roland Mary snimljen je u trenutku kada je s nekim razgovarao na mobitel ispred svog restorana u Berlinu.

Vijest da 56-godišnji Brad Pitt ljubi 29 godinu mlađu njemačku manekenku Nicole Poturalski iznenadila je njegove obožavatelje i javnost, ali ono što je sve ostavilo bez teksta je činjenica da je lijepa Nicole već u braku, i to s 41 godinu starijim muškarcem.

Pogledaj i ovo showbuzz wow, kakve noge! Ljepotica poznata po aferi s Bradom Pittom u haljini hrvatske dizajnerice pokazala čime je osvojila miljenika žena

Nicole je glavna tema svjetskih medija otkako su ona i Brad viđeni kako odlaze na njegovo imanje u Francusku, gdje se, usput rečeno, vjenčao s bivšom suprugom Angelinom Jolie, i veliko zanimanje za nju zapravo raste iz dana u dan. Mnogi su se šokirali kada su čuli da je Nicole već udana za 68-godišnjeg Rolanda Maryja, pogotovo nakon što se ispostavilo kako su se ona i Brad upoznali upravo u njegovu berlinskom restoranu, a on se u nju zaljubio na prvi pogled.

Roland koji je ovih dana snimljen ispred svog restorana u Berlinu, i to prvi put nakon vijest o Nicoleinoj i Bradovoj vezi, navodno nema ništa protiv toga da njegova supruga s kojom ima 7-godišnjeg sina ljubi jednu od najvećih holivudskih zvijezda jer je  od samog početka upoznat s cijelom situacijom, no zasad ju nije javno komentirao. Mnogima je teško povjerovati da se on s time tako lako pomirio, pogotovo nakon što je snimljen ozbiljna i zabrinuta izraza lica dok je s nekim telefonirao na ulici. 

"Brad Pitt upoznao je Nicole prošle godine u restoranu Borchardt, koji je u vlasništvu njezina supruga Rolanda. Glumac u taj restoran dolazi već godinama, a Rolanda odavno poznaje. Nicole mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su planule iskre među njima", otkrila je Nicoleina prijateljica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene