Glavni strateg

TKO JE SUPRUG IVANKE TRUMP? Bivši demokrat čiji brat ljubi jednu od najljepših žena svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trumpovu kćer oženio je 2009. godine i naglo promijenio svoje političko opredjeljenje.

Ivanka Trump, kći predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, već je sedam godina u braku s Jaredom Kushnerom. No tko je čovjek koji stoji iza kćeri konzervativnog republikanca?

Pogledaj i ovo showbuzz Više ne šuti! Imućna muževa obitelj otpočetka ju je odbacivala, ali ona im je sad javno pokazala što misli o njima

O njemu se vrlo malo pisalo jer njegov život nije prožet skandalima. Potječe iz ortodoksne židovske obitelji koja mu je omogućila da se školuje na najprestižnijim svjetskim koledžima kao što su Harvard i New York University. Zanimljivo je i da je njegov brat Joshua, u vezi je s poznatom manekenkom Karlie Kloss.

 

Jareda danas mnogi znaju kao poduzetnika, investitora i političkog aktivista. Vlasnik je agencije nekretnina Kushner Properties i izdavač uglednog New York Observera. Jedan je od glavnih savjetnika Donalda Trumpa tijekom predsjedničke kampanje i vođa Trumpove digitalne medijske kampanje.

 

No ono što je posebno intrigantno je činjenica da je između 1991. i 2006. godine bio jedan od glavnih donatora demokrata. Tijekom petnaest godina Kusher je demokratima donirao više od 100 000 američkih dolara. No udajom za jednu od Trumpovih kćeri, počeo je podržavati republikance.
Osim što je okupio 100 najvećih komunikacijskih stručnjaka koji brinu o Trumpovim društvenim mrežama, Kusher je zadužen i za pisanje govora svog punca, ali i oformljavanje tima koji će biti zadužen za Trumpovo "useljavanje" u predsjedničku rezidenciju. Tko zna, možda će Trumpu ulaznica u Bijelu kuću biti upravo tekstovi koje je za njega pisao bivši demokrat. Kakav paradoks!

Inače, Ivanka i Jared ponosni su roditelji troje djece četverogodišnje Arabelle Rose, dvogodišnjeg Josepha Fredericka i osmomjesečnog Theodora Jamesa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene