Druga polufinalna večer

Finale Supertalenta izborili i Marko Antolković, Tranform Crew i Benjamin Iličić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza nas je druga emisija uživo showa Supertalent.

U drugoj polufinalnoj večeri Supertalenta finale su izborili Marko Antolković, skupina Transform Crew i Benjamin Iličić.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima viziju! Zlatni Marko nadmašio je samog sebe! Evo što je izjavio nakon što je saznao da će zapjevati i u finalu

Oni će se tako u finalu pridružiti Damianu Roiju, Stelli Schollaji i Hayfordu Okineu koji su prolaz dalje izborili u prvoj polufinalnoj emisiji. 

Grandiozan nastup

Marko Antolković opet je pokazao što zna i blago rečeno oduševio žiri i publiku koja je odmah po završetku nastupa počela glasno skandirati njegovo ime.

Supertalent čarolija

Mađioničar Tin Golubić izveo je još bolje trikove nego na audicijskom nastupu, a pomogla mu je i Maja Šuput.

Podigla temperaturu

Trbušna plesačica Nikolina Stepić još jednom je pokazala senzualnost ženskog tijela, a i ovoga puta imala je prekrasni kostim iz dalekog Egipta.

Gusjenica postala leptir

Neodoljiva i talentirana plesačica na svili Roza Pikutić oduševila je nastupom koji je bio još atraktivniji nego posljednji, a posebno sigurnošću koju je pokazala na pozornici.

Dašak Afrike

Edi i Adna oduševili su afričkim ritmovima te fantastičnim kostimima koji nisu mogli proći neprimijećeno ni kod oduševljenog žirija.

Zdravko Čolić vs. Petar Grašo

Čolićev imitator Petar Jojić Percholy izašao je iz svoje komfort zone te izveo pjesmu "Utorak" Petra Graše, a žiri mu je poručio kako je to bilo lijepo vidjeti i čuti, iako su imali i neke zamjerke.

Karnevalsko ludilo

Karneval, samba, ljuljanje bokova i atraktivne plesačice - tako najbolje možemo opisati nastup skupine Sarajevo Drum Orchestra.

Twirling zvijezda

Benjamin Iličić stigao je još jači i sigurniji u sebe, a uz njega su nastupale i njegove kolegice, njih čak 9 koje su priredile pravi show uz novu twirling zvijezdu.

Zaustavila vrijeme

Emina Bajtarević pokazala je svoje drugo lice te oduševila ljepotom glasa, ali  i stasa.

Potpuna dominacija

Transform Crew ekipa izazvala je glasni vrisak publike, a on je trajao tijekom čitavog njihovog nastupa.

Što se sve događalo iza kulisa najpopularnijeg talent showa i ove je nedjelje pratila naša Mia Kovačić na YouTube kanalu Nove TV u emisiji ''Backstage s Miom''.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene