Jedva čekamo Supertalent

Neviđeni talenti: Hipnotizirane kokoši, pas koji čita i čudo od djeteta prikovat će vas za TV ekrane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novoj epizodi Supertalenta očekuju nas nove zanimljive točke i dosad neviđeni talenti.

Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda Supertalenta u kojoj nas očekuje pregršt zabave, ali i novih talenata. Neobičnu i posve nevjerojatnu točku večeras će izvesti Ivanka Španić iz Bjelovara zajedno sa svojim psom Bongom.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Bongo ima šest godina i zna čitati. Ivanka će mu ponuditi odgovore na pitanja napisana na dva papirića. Na pitanje koje će mu Ivanka postaviti morat će dati točan odgovorom na način da ga šapom dotakne.

Točku sa životinjama izvesti će i Emir Samardžić. On će naime hipnotizirari svoje kokoši Madonnu i Lady Gagu. „Izvest ću potpuno nešto novo na ovim prostorima i totalno nepredvidivo", najavio je Emir.

Žiriju će se predstaviti i Vladimir Flegar. Njegov talent je rezanje i oblikovanje grmova. Pokazat će nam kako od neoblikovanog grma dobiti vjevericu, a u tome će mu na pozornici pomoći Janko Popović Volarić. Nakon što je dobio otkaz Vladimir se odlučio posvetiti sebi te je krenuo izrezivati skulpture od grmova kojih trenutno ima oko 400. Plan mu je otvoriti tematski park sa svim skulpturama grmova koje je do sada oblikovao.

Posebnu pozornost izazvati će nastup senjskog slavuja Mateja Prpića koji će izvesti "Vilo moja" Vinka Coce. Matej je počeo pjevati s četiri godine sa. Njegov učitelj pjevanja Voljen Grbac kaže da je Matej prirodni talent i da jako brzo uči. Njegovi idoli su Vinko Coce, Luciano Pavarotti i Marko Škugor.

Hoće li to biti preveliki zalogaj za ovog dječaka ili će bez problema svladati vokalno zahtjeve izvedbe vidjet ćemo večeras od 20 sati na Novoj TV.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene