Evo što su rekli

Prvi put nakon prekida Hauser se raspričao o Rozgi, ona jedva odgovorila na jedno pitanje o njemu pa otišla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga i Sjepan Hauser u utorak su se našli u isto vrijeme na istom mjestu, u beogradskoj Štark areni na dodjeli MAC nagrada.

U beogradskoj Štark areni u utorak je održana dodjela MAC nagrada na kojoj su se našle neke od najvećih zvijezda iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uh, ovo će biti vrh!'' Rozga seksi videom najavila ono što se već dugo čeka, i Prija je ovo morala komentirati: ''Sve puca, a ja cijela ostala''

A među mnogim našim poznatim domaćim licima bili su i bivši zaručnici Stjepan Hauser i Jelena Rozga.

Violončelist i pjevačica na dodjelu su stigli u samo nekoliko minuta razmaka. Oboje su nastupali i pratili nastup onoga drugoga. Novinari koji su pratili tu večer nisu odoljeli da im postave pitanja o njihovoj nekadašnjoj vezi, pa je tako Hauser s osmijehom na licu za srpski Telegraf priznao kako je čuo Jelenu na probi te da prekrasno pjeva i izgleda i da jedva čeka čuti njezin nastup.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala vam svima od ❤ Svima vama koji ste ovdje...vama koji ste nesebicno pruzili rijeci podrske i uputili predivne komentare u tako velikom broju...svaki je znacio 🥰 Neke nas ljubavi obiljeze za cijeli zivot...neke nas pjesme na takvu ljubav sjete...mene je obiljezila ova pjesma ❤ Vidim da ste osjetili isto sto i ja 😍 Volim vas (dress by @envyroom ) #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Ipak, na pitanje jesu li u dobrim odnosima nije želio odgovoriti.

Nakon razgovora s njim kolege s Telegrafa porazgovarali su i s Rozgom, ali ona na pitanja nije reagirala tako veselo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏆

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

''Vidjeli smo se jučer, ali prošlost neka ostane prošlost. Hvala puno svima'', samo je kratko rekla.

Hauser i Rozga prekinuli su u rujnu 2017. godine nakon dvije i pol godine veze. Par je prvi put u javnosti viđen na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015., a o svojoj su romansi nakon toga događaja ubrzo i javno progovorili.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande (Foto: Profimedia) Celebrity Ups! Slavna pjevačica tetovirala totalnu glupost: "Tako je to kad koristiš Google Translate prije tetoviranja"


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene