Objavio djed

Stigla prinova u obitelj! Djed Ivica objavio: ''Rodio se još jedan Todorić, mali Vid''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milica Mihajlović i Ivan Todorić dočekali su rođenje sina. Vijest je o tome na svom blogu sa svijetom podijelio sretni djed Ivica Todorić. A kako je ranije doznao Showbuzz.hr sretni roditelji nalaze se u Švicarskoj.

''Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid ! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj . I za nju se nikada neću prestati boriti.'', objavio je Ivica Todorić na svom blogu.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš blista! Trudna partnerica najmlađeg Todorića osvježila imidž i ponosno pokazala trudnički trbuh

Podsjetimo, Milica Mihajlović, Todorićeva snaha i partnerica njegovog najmlađeg sina Ivana, odabrala je uglednu privatnu kliniku u Švicarskoj, u kojoj je rodila svoje prvo dijete! Naime, izvor iz švicarske bolnice za Showbuzz.hr potvrdio je da se Milica kod njih nalazi pod prezimenom Todorić te da bi beba na svijet trebala doći uskoro. U međuvremenu sretnu je vijest o rođenju sa svijetom podijelio djed Ivica.

Da podsjetimo, Ivan Todorić i Milica Mihajlović upoznali su se 2009. godine u New Yorku, a romansu su počeli jako brzo. Iste je godine Milica u Zagrebu upoznala i obitelj Todorić. Tijekom duge veze imali su i prekid od par mjeseci. Unatoč razdvojenosti, Milica i Ivan ponovno su se pomirili u studenom 2013. godine, na proslavi njezinog rođendana. Otad su nerazdvojni, a uskoro će im društvo praviti i prinova.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene