moramo biti strpljivi!

Naša televizijska lica uputila apel gledateljima: "Ostanite doma, nazovite ljude koje dugo niste i pomozimo kome je najteže''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stipe Sladoljev upozorio je da trebamo pomoći onima kojima je teže, a Ivana Pezo Moskaljov je istaknula da moramo ostati disciplinirani jer o nama ovisi koliko će trajati situacija s koronavirusom.

Sportski novinar i voditelj sporta u Dnevniku Nove TV, Stipe Sladoljev, uputio je građanima poruku, kazavši kako je najbitnije u ovoj situaciji ostati doma.

''Je li zaista tako veliki problem ostati kući i slušati glazbu za koju inače nemate vremena, pogledati legendarne utakmice i mečeve uz koje ste najviše uživali, ili ste o njima najviše čuli, ili recimo postati majstor za pašticadu? Ostanite doma, nazovite ljude koje dugo niste i ostanite pozitivni ovdje (u glavi), a ne na virus'', istaknuo je Stipe.

Sportski novinar je za kraj zaključio: ''Pazimo na sebe, pomozimo onima kojima je teže, budimo zahvalni onima koji nama omogućavaju ovu situaciju tako da se, nakon što sve ovo prođe, možete sa smiješkom sjećati i ovih dana". 

I reporterka Nove TV, Ivana Pezo Moskaljov, obratila se gledateljima u kratkom videu poručivši da moramo biti strpljivi jer o nama ovisi koliko će situacija s koronom potrajati.

''Korona je utjecala na sve poslove, pa tako i na naš novinarski. Puno toga se promijenilo, i na terenu i izvan njega i vjerujte, nikad nam nije bilo teže jer u ovoj krizi naš je posao koji se ovdje privodi kraju itekako odgovoran i važan, a važno je da se ne doprinosi panici. Upravo zato radimo priče koje pomažu bolje razumjeti što se uistinu događa'', rekla je Ivana. 

''Budite strpljivi i disciplinirani, kao i u vojsci jer o nama samima ovisi koliko će ovo sve potrajati. Imamo šansu i nemojmo ju prokockati, jer sve će ovo proći, a onda ćemo imati sve ono što život čini potpunim'', dodala je reporterka Nove TV. 
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene