nije više funkcioniralo

Stipe Drviš razveo se od supruge nakon 25 zajedničkih godina, a opovrgnuo je da ljubi zanosnu crnku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stipe Drviš otkrio je da su se on i supruga Erika Komel razveli prije godinu dana, ali da su u dobrim odnosima zbog desetogodišnje kćeri Lane.

Proslavljeni boksač Stipe Drviš (47) razišao se od bivše odbojkašice Erike Komel nakon 25 godina veze. 

Pogledaj i ovo showbuzz Sve za kćerkicu Tata od formata: Stipe izbacio mišiće i napuhao rukavice

"Razveli smo se prije godinu dana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima jer nam je desetogodišnja kći Lana na prvom mjestu. Iako živimo vrlo slično kao prije i često k bivšoj supruzi odlazim na ručak, kao supružnici više nismo funkcionirali, jednostavno nismo mogli dalje", rekao je Drviš za Gloriju

Bivši boksač vezu s Erikom počeo je 1995., a imali su puno uspona i padova kojima je doprinijelo to što se Stipu povezivalo s domaćim manekenkama. Problem je bila i razdvojenost jer je Komel bila u Americi na studiju i igrala odbojku dok je Drviš zbog boksa boravio u Njemačkoj. No svojedobno su objasnili i kako ih je upravo ta daljina zbližila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stipe Drvis (@stipedrvis)

Vjenčali su se 2010. kraj Vodnjana i Erika je tada bila četiri mjeseca trudna pa su u studenom iste godine dobili kćer Lanu. Stipe s kćeri voli putovati i u siječnju su bili na Kubi. 

Inače, Drviš je u prosincu prošle godine objavio fotografiju s Maldiva na kojoj je pozirao sa zanosnom crnkom, a za Gloriju je rekao da mu to nije djevojka. "To mi je prijateljica. Nemam djevojku. Nisam ja više klinac od 20 godina da se zaljubljujem. A Maldivi? To je čudo prirode", istaknuo je. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Kraljić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Kraljić dobila novčanu donaciju od Bandića koju je sama tražila: Iz Grada Zagreba objasnili da je to unikatni etnoprojekt

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene