Kakva kombinacija!

Ni vrućina ju nije spriječila da se uvuče u kožni komplet i izbaci adute, zasjenila je čak i moćnu jurilicu kojom je stigla u noćni provod

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stefanie Gurzanski je u noćni provod u Los Angelesu krenula u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji, a pažnju je skrenula i sa skupog vozila u kojem je stigla.

Influencerica i Instagram zvijezda 26-godišnja Stefanie Gurzanski snimljena je u noćnom izlasku u koji se uputili svojim crvenim Ferrarijem, ali svojom je pojavom uspjela zasjeniti skupo vozilo.

Naime, iako je bila vruća ljetna noć u Los Angelesu, Stefanie je odjenula kožni duge kožne hlače i kožni top s vezanjem s prednje strane, a u kojem je najviše do izržaja došao dubok dekolte. U takvom izdanju spremno je pozirala paparazzima koji su je dočekali ispred kluba i njihova prisutnost nije joj smetala.

Inače, Stefanie se nedavno našla usred skandala i to nakon što je potajno snimala svoje golišave fotografije i snimke vili i mlažnjaku milijardera Stephena Cloobecka, s kojim je bila u vezi, i objavljivala ih na svom profilu na stranici OnlyFans.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby G (@stefaniegurzanski)

Prema pisanju Daily Maila, 59-godišnjak je zatražio zabranu približavanja i tužio ju je za prevaru na Višem sudu u Los Angelesu. U tužbi između ostalog navodi kako je od njega uzela poklone u vrijednosti od 1,3 milijuna dolara u razdoblju od šest mjeseci i da mu je lagala da je manekenka, već je u to vrijeme bila porno zvijezda.

Inače Stefanie redovito objavljuje svoje razgolićene fotografije na profilu na Instagramu gdje ju prati gotovo dva milijuna obožavatelja. Ona tvrdi da su sve optužbe protiv nje lažne i da ju Cloobeck na taj način želi prisiliti da mu se vrati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene