Baš katastrofa!

Brzinski se udavala i rastajala, proglasila bankrot, ali ožiljci od korekcija lica su ono zbog čega je mnogi žale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price je navršila 42. godinu, a teško je reći koji dio njezinog tijela nije išao pod nož.

Britanska starleta Katie Price slavi 42. rođendan, a javnost ju najviše pamti po ekstremnim plastičnim operacijama čiji su ožiljci samo za one jačeg želuca.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Price se proslavila još 1996. modelingom i pojavljivanjem u tabloidima The Sun i The Daily Mail pod imenom Jordan. Nekoliko godina kasnije sudjelovala je u reality showu "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!", u kojem je upoznala glazbenika i poduzetnika Petera Andrea (47).

Za njega se udala te su dobili kćer i sina, a nakon njega se još dvaput udavala. Brzo je izgovarala sudbonosno da te se isto tako ekspresno razvodila. Iz veza i brakova ima petero djece. 

Više nego svojim ljubavnim životom, Katie je šokirala plastičnim operacijama i ožiljcima koje je otvoreno pokazivala u javnosti. Prvi zahvat je napravila kao 19-godišnjakinja i to je bilo povećanje grudi za nekoliko veličina, tako je prešla s košarice B na FF.

I Katie  tu nije uspjela stati sa svojom ovisnošću, nego je nastavila s face liftingom, brazilskim podizanjem stražnjice, liposukcijom trbuha. Zapravo, prema riječima stručnjaka plastične kirurgije, nema što starleta na svom tijelu nije korigirala.

Doktori su ju upozorili da si ugrožava život, ali ona nije ni htjela čuti za to. Prošle godine otišla je u Tursku na podizanje kapaka i sređivanje stražnjice. Tijekom godina potrošila je stotine tisuća funti na operacije, no završilo je zapravo tragičnim rezultatom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕 W E E K N I N E 💕⁣ ⁣ So real talk, at the beginning of lockdown I was loving all my at-home workouts and going for a run everyday, but with each week I’m finding that some days, it’s a little harder to stay motivated and stick to that routine.⁣ ⁣ I used to beat myself up if I ate that extra biscuit or if I didn’t work out every day... I’d feel like I failed. The pressures of society and social media to look a certain way and you know what? It really doesn’t matter. Life is all about balance.⁣ ⁣ I guess what I’m saying is, don’t put yourself down. None of us have ever been though anything like this and however you’re feeling right now, you’re not alone. ⁣ ⁣ Let’s all support each other 💗⁣ ⁣ #StrongerTogether #MondayMotivation #BeKind⁣

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

Usto, starleta je u prosincu 2019. proglasila bankrot. Prema pisanju britanskih medija, njezini se dugovi procjenjuju na više od 3,5 milijuna funti. No Katie ne staje i trenutačno se emitira njezin reality show naziva "Moj ludi život", koji prilično i odgovara svemu što je prošla.

Inače, Price ovaj rođendan neće slaviti u noćnom klubu kao što je prošle. Starleta je trijezna tri mjeseca što je za nju svojevrsni rekord, pa će popiti pokoji koktel kod kuće, tvrdi The Sun

"Ove godine Katie će napraviti zabavu kod kuće u karanteni Pozvat će obitelj i prijatelje. Rekla je kako će uživati u koktelima i pokazati gostima kako ona pravi svoje omiljeno piće", rekao izvor za britanske medije.

To je velika promjena za starletu koja je zbog svog ponašanja bila izbacivana iz klubova. Naime, jednom prilikom se napila i počela napadati ženu koja se slučajno našla u njezinoj blizini. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene